Screenshot of www.winterplaza.nl

Winterplaza is onderdeel van het Infoplaza netwerk, waaronder onder andere ook de websites Weerplaza, OVPlaza en Verkeerplaza toe behoren. Zoals de naam al doet vermoeden richt Winterplaza zich volledig op winterweer en wintersport.

Winterplaza biedt duidelijke overzichten van de sneeuwval in alle belangrijke wintersport gebieden in Europa (en daar buiten). Zo kun je snel zien hoeveel sneeuw er ligt, hoeveel er de afgelopen maanden is gevallen en wat de verwachtingen zijn voor de nabije toekomst.

Wil je ook zien hoe het er uit ziet in je favoriete skigebied dan kun je de verschillende webcams raadplegen. Daarnaast biedt Winterplaza de mogelijkheid om je te abonneren op het sneeuwalarm, waardoor je als eerste op de hoogte wordt gebracht als er meer dan 5cm sneeuw valt in jouw gebied.

De website wordt voornamelijk in de wintermaanden veelvuldig geraadpleegd door vakantiegangers, zowel in aanloop naar het boekingsproces als daarna. In samenwerking met Winterplaza bieden we verschillende interessante mogelijkheden, waaronder imposante display formaten als billboard en take-overs maar ook branded content en langdurige partnerships.

GERELATEERD IN Reizen

Bekijk nu ook!

Franska.nl

Franska.nl is het eerste écht persoonlijke online magazine in Nederland. Franska en haar vriendinnen delen hun persoonlijke verhalen, meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
300 K
SOCIAL BEREIK
747 K

National Geographic

Wie kent National Geographic Channel Niet? Het biedt zeven dagen per week en 24 uur per dag meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
80 K
SOCIAL BEREIK
55 K

Girls Who Magazine

Toen Kiki tijdens en na haar studie aan de Hoge Hotelschool het zóveelste appje ontving over waar meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
49 K
SOCIAL BEREIK
5 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP