Wij zijn Tim & Erik van SmaakMenutie en wij houden van: eten. Het zal vast geen verrassing zijn 😉 Lekker eten natuurlijk en eigenlijk alles wat daarmee samenhangt. Dat is vrij breed zal je denken en dat klopt ook.

Van zelf in de keuken staan, experimenteren met bestaande recepten en daar onze eigen twist aan geven, tot aan restaurantbezoek. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Reizen doen we graag en daar proberen we altijd zoveel mogelijk te proeven van de lokale keuken. Het was dan ook tijdens een rondreis door Californië dat we op het idee zijn gekomen om een foodblog te starten. We gaan graag uit eten en halen onze inspiratie veelal van de gerechten die we buiten de deur gegeten hebben. En zo ontstond op een terras in Santa Barbara het idee. In plaats van het alleen voor onszelf te houden willen we de recepten graag delen met andere liefhebbers van lekker eten zoals jij. Maar het moet wel voor iedereen te doen zijn. Zonder ingewikkelde apparaten en met ingrediënten die je bij de meeste supermarkten gewoon kan kopen.

Onze bevindingen van deze verschillende (eet)culturen zal je hier terugvinden in een recept of een leuke anekdote. Mede door de Indische roots van Erik heeft de Aziatische keuken een prominente plaats op SmaakMenutie gekregen. Onder de categorie Erik’s Asia vind je geraffineerde en smaakvolle recepten van Aziatische komaf. Maar ook voor bijvoorbeeld ovenschotels en 30 minuten recepten vind je een arsenaal aan recepten!

Wij zijn beschikbaar voor receptontwikkeling, contentontwikkeling (blogposts), KOOKvideo’s en foodfotografie. Ben je zoek op naar een foodworkshop of een spreker? Neem dan vooral even contact op!

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

Billy van der Gaag

Hi! Ik ben Billy, 31 jaar en samen met mijn vriend woon ik in het mooie Delft. meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
104 K

Imke Walenberg

Imke Walenberg (32), woonachtig in Amsterdam-Oost, eigenaar en hoofdredacteur van de websites Daily Cappuccino en Stijlmeisje. Daarnaast meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
2 K

I’m a Foodie

I’m a Foodie heeft een blogteam van diëtisten met een aanvullende academische opleiding. Hierin zijn wij uniek. meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
55 K
SOCIAL BEREIK
2 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP