Screenshot of www.thelemonkitchen.nl

Mijn naam is Jadis Schreuder en ik ben eigenaresse van The Lemon Kitchen, een jong en fris bedrijf wat staat voor kwaliteit. Citrusvruchten gebruik ik al van jongs af aan in de keuken en citroen is favoriet! Vooral het feit dat zowel het sap als de zest(rasp) een gerecht frisser maakt en meer balans geeft. Hierdoor krijg je een smaakexplosie en wordt de smaak versterkt. Verder heb ik grootste passie voor proeven, koken, kookboeken uitpluizen en uit eten gaan van Streetfood tot Michelin. De passie voor voeding heb ik van mijn moeder en oma en fotografie van mijn opa! Je zal vooral lekkere en lichte recepten met een frisse twist voorbij zien komen, waarbij ik mijn eigen foodstyling en foodfotografie verzorg. Middels mijn studies: Hotelschool & Food Innovation en stages bij o.a. Michelin restaurants, Delicious. Magazine en Hoofdkantoor La Place heb ik veel geleerd over alles wat met voeding, conceptontwikkeling en fotografie te maken heeft. Dat is daarbij ook de specialiteit van The Lemon Kitchen, ik bedenk en creëer alles zelf.

Keywords: Verfrissend en Verrassend, Uitgedacht, Kleurrijk, Smaakexplosie, Comfort food, Licht en Puur

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

Imke Walenberg

Imke Walenberg (32), woonachtig in Amsterdam-Oost, eigenaar en hoofdredacteur van de websites Daily Cappuccino en Stijlmeisje. Daarnaast meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
5 K

Blij Suikervrij

Blij Suikervrij staat bomvol met fijne recepten, tips en ideeën voor een suikervrije levensstijl. Adverteren op Blij meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
65 K
SOCIAL BEREIK
3 K

Simpele Recepten

Door te adverteren op Simpele Recepten bereik je de consument die snel en makkelijk een lekkere maaltijd meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
26 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP