Teni Stepanosian

Schrijven is vanuit de basis mijn passie, ik schrijf vanuit mijn hart over alles wat me aanspreekt. Ik schrijf graag columns en artikelen over de dingen waar een hedendaagse vrouw zich mee bezighoudt en ben niet bang mezelf kwetsbaar en erg persoonlijk op te stellen. Ook maak ik YouTube video’s in de vorm van persoonlijke weekvlogs, reisvideo’s, tips&tricks en nog veel meer. Ik presenteer graag voor de camera en ben een enthousiaste publieks-spreker (workshops, lezingen) over het opzetten van een online business, authentiek blijven en het vinden van je passie, balans en geluk in het leven.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

GratisRecept.nl

GratisRecept biedt een groot assortiment aan unieke recepten uit diverse keukens over de gehele wereld. Deze recepten zijn meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
65 K

Franska.nl

Franska.nl is het eerste écht persoonlijke online magazine in Nederland. Franska en haar vriendinnen delen hun persoonlijke verhalen, meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
300 K
SOCIAL BEREIK
25 K

Eet goed, voel je goed

Al bijna negen jaar staat Eet Goed Voel je Goed voor gezond eten, zonder pakjes, zakjes en meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
100 K
SOCIAL BEREIK
24 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP