Screenshot of www.technieuws.com

TechNieuws_300x201Door te adverteren op Technieuws.com bereik je de techliefhebber. De bezoeker van Technieuws kenmerkt zich voornamelijk met een zeer grote interesse in de nieuwste gadgets en zij volgen dan ook de laatste ontwikkelingen op de voet. Technieuws wil consumenten voorzien van betrouwbare informatie over de laatste gadgets, daarnaast blijf je met Technieuws.com ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet, technologie en digitale media. Bezoekers zijn voornamelijk consumenten die geïnteresseerd zijn in smartphones, tablet en computers. Regelmatig verschijnen op de site mooie reviews en ze hebben een actief forum waar de consument al zijn vragen kan stellen over diverse onderwerpen. Naast het laatste Technieuws ligt de nadruk ook op de nieuwe product categorieën welke flink in opkomst zijn. Denk hierbij aan drones, elektrische auto’s en wearable devices, zoals de Google Glass en verschillende smartwatches.

GERELATEERD IN Connected Lifestyle

Bekijk nu ook!

Datumprikker

Datumprikker is al jaren het platform om je vrienden, familie en/of collega’s bij elkaar te krijgen voor meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
1.650 K
SOCIAL BEREIK
359 K

NieuwerwetsTV

Door te adverteren op NieuwerwetsTV bereik je de consument die geïnteresseerd is in films, games, muziek, gadgets meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
200 K
SOCIAL BEREIK
610 K

Imke Walenberg

Imke Walenberg (32), woonachtig in Amsterdam-Oost, eigenaar en hoofdredacteur van de websites Daily Cappuccino en Stijlmeisje. Daarnaast meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
2 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP