Suzanne Beekenkamp

Suzanne wil lezers inspireren om gezond(er) te eten en beter voor zichzelf te zorgen. Dit kan in de vorm van een recept of weekmenu maar ook via de juiste mindset. Ik ben geïnteresseerd in de passie van anderen en ben hierdoor inzetbaar voor het bezoeken van en schrijven over (culinaire) hotspots. Naast het ontwikkelen van recepten maak ik altijd mijn eigen foto’s. Ik vind het belangrijk mijn recepten op een aantrekkelijke manier te presenteren op mijn blog. Ik denk graag mee met de klant om hierdoor maatwerk te leveren. Suzanne gaat altijd voor kwaliteit, vanwege het contact met haar lezers ontstaat een persoonlijke touch.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Love my food

Marianne is een kookgek en foodie, met een passie voor alles wat met koken en eten te meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
47 K
SOCIAL BEREIK
2 K

ReceptenHuis

ReceptenHuis geeft een overzicht weer van bijna 90.000 recepten, een aantal dat nog dagelijks groeit. Recepten worden meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
25 K

Focus on Foodies

Focus on Foodies is opgezet door Lianne. Op haar blog vind je alles op het gebied van meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
110 K
SOCIAL BEREIK
36 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

DREAM

DREAM produceert een reeks verfrissende gezonde melkalternatieven, verrijkt met calcium en vitamine D2 en B12. Deze producten zijn niet alleen heerlijk om te drinken of toe te voegen aan ontbijgranen/ muesli

meer..

Jumbo- “Barbecueën”

Jumbo heeft aan het begin van deze zomer het thema ‘barbecue’ geclaimd. Mediabureau BPN Netherlands vroeg ons hoe we de boodschapper op het juiste moment en de juiste plek konden bereiken.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP