Suzanne Beekenkamp

Suzanne wil lezers inspireren om gezond(er) te eten en beter voor zichzelf te zorgen. Dit kan in de vorm van een recept of weekmenu maar ook via de juiste mindset. Ik ben geïnteresseerd in de passie van anderen en ben hierdoor inzetbaar voor het bezoeken van en schrijven over (culinaire) hotspots. Naast het ontwikkelen van recepten maak ik altijd mijn eigen foto’s. Ik vind het belangrijk mijn recepten op een aantrekkelijke manier te presenteren op mijn blog. Ik denk graag mee met de klant om hierdoor maatwerk te leveren. Suzanne gaat altijd voor kwaliteit, vanwege het contact met haar lezers ontstaat een persoonlijke touch.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

FITsociety

FITsociety, voorheen Fitness-weetjes.nl, is het grootste Fitness Platform van Nederland waar kennis vergaard kan worden over de meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
200 K
SOCIAL BEREIK
36 K

FoodBandits

Food Bandits wordt gemaakt door Suus (stylist) en Johann (docent en fotograaf). Op de blog delen zij meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
6 K
SOCIAL BEREIK
44 K

Eerlijker Eten

Op Eerlijker Eten vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
35 K
SOCIAL BEREIK
6 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Jumbo- “Barbecueën”

Jumbo heeft aan het begin van deze zomer het thema ‘barbecue’ geclaimd. Mediabureau BPN Netherlands vroeg ons hoe we de boodschapper op het juiste moment en de juiste plek konden bereiken.

meer..

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP