Stefanie van der Maas

Van je passie je werk maken is geweldig. Het is een droom die uitkomt voor mij om elke dag met eten, koken, schrijven, fotografie en delen van verhalen bezig te zijn. Voor alle werkzaamheden rondom mijn blog (Little Spoon) ben ik ook inzetbaar als freelance professional. Ik geef workshops. Bijvoorbeeld op het gebied van social media of het bereiden van gerechten. Daarnaast help ik je ook graag met foodstyling, foodfotografie, ontwikkel ik recepten in opdracht en vind ik live cooking tijdens een evenement super om te doen. Als content creator denk ik mee over de inhoud van je teksten, adviseer ik waar mogelijk en ga ook graag praktisch voor je aan de slag.

Regelmatig geef ik lezingen aan groepen en vertel hoe ik vanuit een baan waar ik ongelukkig was gestart ben met bloggen en uiteindelijk het geluk terug vond en mijn droom achterna ging. De reacties achteraf zijn bijzonder en hartverwarmend.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

MijnReceptenBoek.nl

Door te adverteren op MijnReceptenboek.nl bereik je de kookliefhebber tot in de keuken. MijnReceptenboek.nl is één van meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
1.150 K
SOCIAL BEREIK
40 K

Carlo Kool

Met alles wat hij doet, gelooft hij dat het beter kan. Carlo gelooft in mogelijkheden. Hij doet dat meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
15 K

FavorFlav

Online foodmagazine FavorFlav: dé site waar lekkerbekken dagelijks hun culinaire fix krijgen. Van sophisticated sterrenbordje tot de meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
200 K
SOCIAL BEREIK
44 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP