Stefanie van der Maas

Van je passie je werk maken is geweldig. Het is een droom die uitkomt voor mij om elke dag met eten, koken, schrijven, fotografie en delen van verhalen bezig te zijn. Voor alle werkzaamheden rondom mijn blog (Little Spoon) ben ik ook inzetbaar als freelance professional. Ik geef workshops. Bijvoorbeeld op het gebied van social media of het bereiden van gerechten. Daarnaast help ik je ook graag met foodstyling, foodfotografie, ontwikkel ik recepten in opdracht en vind ik live cooking tijdens een evenement super om te doen. Als content creator denk ik mee over de inhoud van je teksten, adviseer ik waar mogelijk en ga ook graag praktisch voor je aan de slag.

Regelmatig geef ik lezingen aan groepen en vertel hoe ik vanuit een baan waar ik ongelukkig was gestart ben met bloggen en uiteindelijk het geluk terug vond en mijn droom achterna ging. De reacties achteraf zijn bijzonder en hartverwarmend.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Teni Stepanosian

Schrijven is vanuit de basis mijn passie, ik schrijf vanuit mijn hart over alles wat me aanspreekt. meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
6 K

Puur Suzanne

Puur Suzanne is ontstaan als hobby, vanwege mijn interesse in voeding en het delen van recepten. Tegenwoordig meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
100 K
SOCIAL BEREIK
9 K

Eef kookt zo

Op de foodblog Eef Kookt Zo deelt Eef haar liefde voor koken, lekker eten en al haar keukengeheimen meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
135 K
SOCIAL BEREIK
31 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Jumbo- “Barbecueën”

Jumbo heeft aan het begin van deze zomer het thema ‘barbecue’ geclaimd. Mediabureau BPN Netherlands vroeg ons hoe we de boodschapper op het juiste moment en de juiste plek konden bereiken.

meer..

Bolletje lichte crackers

Bolletje lanceerde eind 2017 nieuwe crackers, Bolletje Lichte Crackers Spelt & Bolletje Lichte Crackers Havermout. Voor de lancering wilde Bolletje visibility creëren door middel van het maken van creatieve content die goed aansluit op de verschillende ontbijtmomenten.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP