http://www.smulweb.nl

Adverteren op Smulweb betekent dat je aanwezig bent op de grootste eten en drinken website (en apps) van Nederland. Met een database met maar liefst meer dan 350.000 recepten en 17.852 restaurants is Smulweb de meest complete site op (uit) eten gebied. Gemiddeld bezoeken elke maand zo’n 2 miljoen Nederlanders deze site, in bepaalde periodes zoals Kerst en Pasen loopt dit aantal op tot meer dan 3 miljoen unieke bezoekers!
smulweb-beeldmerk

Dagelijks beslissen vele consumenten op deze site wat er die dag op tafel komt, in welk restaurant gegeten gaat worden of wat de nieuwste trends op het gebied van eten en drinken zijn. Smulweb biedt deze hobbykoks de mogelijkheid om op elk willekeurig moment en op ieder apparaat haar recepten te benaderen.

Het oriënteren voor het eten begint vaak op de website, vervolgens kan via de app voor iOS of Android een boodschappenlijst worden samengesteld waardoor je er zeker van bent dat je niets vergeet mee te nemen als je aan het winkelen bent. Eenmaal thuis kan de consument de iPad applicatie pakken om in de keuken de verschillende bereidingsvideo’s te bekijken.

Bereik je doelgroep op Smulweb

Smulweb biedt diverse mogelijkheden om je bedrijf of product optimaal onder de aandacht te brengen. Een groot voordeel is dat je op één site een groot deel van culinair geïnteresseerd Nederland bereikt. Middels Smulweb kun je de sleutel in handen krijgen om je uitermate gericht en effectief bij het grote publiek én midden in je doelgroep te presenteren.
We hebben de afgelopen jaren vele succesvolle campagnes gevoerd op de site en in de apps. Dit varieert van impactvolle display-campagnes (take-overs, half-page ads, floating ads) tot volledig geïntegreerde native advertising campagnes.
Neem voor meer informatie, voorbeelden en cases contact op met een van onze account managers. We gaan graag en uiteraard vrijblijvend met je om de tafel om je te adviseren over de optimale inzet binnen Smulweb.

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

MijnReceptenBoek.nl

Door te adverteren op MijnReceptenboek.nl bereik je de kookliefhebber tot in de keuken. MijnReceptenboek.nl is één van meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 1.150 K
SOCIAL BEREIK 40 K

I’m a Foodie

I’m a Foodie heeft een blogteam van diëtisten met een aanvullende academische opleiding. Hierin zijn wij uniek. meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 55 K
SOCIAL BEREIK 23 K

Supersnelgezond

Carlo voorziet met zijn gezonde recepten maandelijks 200.000 unieke bezoekers van meer energie. Zijn recepten zijn namelijk gebaseerd meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 200 K
SOCIAL BEREIK 15 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP