Shemara Pijpers

Shemara (1988) is een echte health foodie! Al ruim 12 jaar geleden kreeg ze last van verschillende gezondheidsklachten. Doktoren stonden voor een raadsel en uiteindelijk heeft Shemara, door zichzelf op te leiden als natuurvoedingsdeskundige, de oorzaak weten te achterhalen.

Doordat ze last heeft van verschillende allergieën, waaronder een gluten- en lactose- intolerantie, heeft ze van haar hobby ook een essentieel onderdeel van haar leven gemaakt: koken! Het allerleukste vindt Shemara het gezonder maken van doorgaans ongezonde recepten, zoals taart, gebak, koek en verschillende snacks.

Hieruit is onder andere haar eigen chocolademerk Ridiculously Good ontstaan, dat inmiddels in binnen- en buitenland verkrijgbaar is bij biologische ketens en speciaalzaken. Shemara heeft haar eigen blog (Eerlijker Eten) en is breed inzetbaar als influencer op het gebied van gezonde voeding en heeft veel ervaring op het gebied van marketing, sales op zowel tv, print en online.

Wist je al dat ze ruim een jaar bij Semilo heeft gewerkt om onder andere het foodblog netwerk op te zetten? Ook heeft zij voor verschillende opdrachtgevers gefungeerd als ‘handmodel’ in 30 seconden filmpjes, waarin ze op ludieke wijze haar eigen recepten bereidt.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

MijnReceptenBoek.nl

Door te adverteren op MijnReceptenboek.nl bereik je de kookliefhebber tot in de keuken. MijnReceptenboek.nl is één van meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 1.150 K
SOCIAL BEREIK 40 K

Bo Schinkel

Ik ben Bo, 27 jaar oud en van jongs af aan gek op lekker eten. Het liefst meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK 38 K

Three Girls One Kitchen

Op onze foodblog vind je eenvoudige, lekkere, gezonde en goedkope recepten. Recepten die je gewoon kunt maken meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 15 K
SOCIAL BEREIK 9 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Koken met Valess

Valess heeft een nieuw product in haar assortiment: Valess Filetstukjes. De Filetstukjes zijn in en grote diversiteit aan gerechten te gebruiken en zijn een aanvulling op het assortiment van schnitzel en gevulde filets.

meer..

Kom in zomerse sferen met deze zonn...

In samenwerking met Scrambled hebben wij voor Zespri prachtige video’s geschoten van recepten met Zespri kiwi’s. De ijslolly’s en de bieten smoothie zien er heerlijk uit in deze kleurrijke shots.

meer..

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP