Shemara Pijpers

Shemara (1988) is een echte health foodie! Al ruim 12 jaar geleden kreeg ze last van verschillende gezondheidsklachten. Doktoren stonden voor een raadsel en uiteindelijk heeft Shemara, door zichzelf op te leiden als natuurvoedingsdeskundige, de oorzaak weten te achterhalen.

Doordat ze last heeft van verschillende allergieën, waaronder een gluten- en lactose- intolerantie, heeft ze van haar hobby ook een essentieel onderdeel van haar leven gemaakt: koken! Het allerleukste vindt Shemara het gezonder maken van doorgaans ongezonde recepten, zoals taart, gebak, koek en verschillende snacks.

Hieruit is onder andere haar eigen chocolademerk Ridiculously Good ontstaan, dat inmiddels in binnen- en buitenland verkrijgbaar is bij biologische ketens en speciaalzaken. Shemara heeft haar eigen blog (Eerlijker Eten) en is breed inzetbaar als influencer op het gebied van gezonde voeding en heeft veel ervaring op het gebied van marketing, sales op zowel tv, print en online.

Wist je al dat ze ruim een jaar bij Semilo heeft gewerkt om onder andere het foodblog netwerk op te zetten? Ook heeft zij voor verschillende opdrachtgevers gefungeerd als ‘handmodel’ in 30 seconden filmpjes, waarin ze op ludieke wijze haar eigen recepten bereidt.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

FitBeauty

Fitbeauty is in minder dan vijf jaar tijd gegroeid van een persoonlijk blog over afvallen en voeding meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
174 K
SOCIAL BEREIK
31 K

Annemiek Verweij

Annemiek Verweij is de trotse eigenaresse van de populaire foodblog KeukenLiefde – uitgeroepen tot Beste Foodblog 2016 meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
72 K

The Green Creator

Ik begon The Green Creator om mijn passie over voeding, plantaardig/vegan eten en de kracht van voeding meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
30 K
SOCIAL BEREIK
16 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP