Shemara Pijpers

Shemara (1988) is een echte health foodie! Al ruim 12 jaar geleden kreeg ze last van verschillende gezondheidsklachten. Doktoren stonden voor een raadsel en uiteindelijk heeft Shemara, door zichzelf op te leiden als natuurvoedingsdeskundige, de oorzaak weten te achterhalen.

Doordat ze last heeft van verschillende allergieën, waaronder een gluten- en lactose- intolerantie, heeft ze van haar hobby ook een essentieel onderdeel van haar leven gemaakt: koken! Het allerleukste vindt Shemara het gezonder maken van doorgaans ongezonde recepten, zoals taart, gebak, koek en verschillende snacks.

Hieruit is onder andere haar eigen chocolademerk Ridiculously Good ontstaan, dat inmiddels in binnen- en buitenland verkrijgbaar is bij biologische ketens en speciaalzaken. Shemara heeft haar eigen blog (Eerlijker Eten) en is breed inzetbaar als influencer op het gebied van gezonde voeding en heeft veel ervaring op het gebied van marketing, sales op zowel tv, print en online.

Wist je al dat ze ruim een jaar bij Semilo heeft gewerkt om onder andere het foodblog netwerk op te zetten? Ook heeft zij voor verschillende opdrachtgevers gefungeerd als ‘handmodel’ in 30 seconden filmpjes, waarin ze op ludieke wijze haar eigen recepten bereidt.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Thuisafgehaald

Maakt het delen van maaltijden makkelijk. Thuisafgehaald maakt het mogelijk om je kookkunsten te delen met mensen meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
75 K
SOCIAL BEREIK
27 K

Foodness

Foodness is hét online platform voor iedereen die gezond wil leven en lekker wil eten. Het is meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
75 K
SOCIAL BEREIK
49 K

Saskia Gevers

Hoi! Ik ben Saskia (1986), en ik ben het gezicht achter Blij Suikervrij. Ik ben opgeleid tot sociaal meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
24 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

meer..

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP