Reny Wildenberg

Ik ben gek op lekker eten en schrijven zit in mijn genen. Ik kon dan ook niet anders dan die twee passies combineren en zo is Mind Your Feed ontstaan. Koken is voor mij pure ontspanning en nieuwe ontdekkingen op food gebied maken mij blij. Ook ga ik graag op reis om nieuwe smaken te leren kennen. Ik wil laten zien dat koken en goed eten helemaal niet zo lastig hoeft te zijn en ontwikkel dan ook graag makkelijke recepten met slechts een aantal pure ingrediënten. Genieten van eten is ontzettend belangrijk voor mij en dat doe ik dan ook altijd! Mijn enthousiasme deel ik niet alleen op mijn blog maar ook tijdens workshops en presentaties.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

FITsociety

FITsociety, voorheen Fitness-weetjes.nl, is het grootste Fitness Platform van Nederland waar kennis vergaard kan worden over de meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
200 K
SOCIAL BEREIK
36 K

My Food Blog

Myfoodblog.nl inspireert je om lekker én bewust te eten. Met leuke, toegankelijke en vooral hele lekkere recepten meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
50 K
SOCIAL BEREIK
10 K

Zonderzooi

Mijn naam is Dalí, ik ben 25 jaar en dol op koken, reizen en yoga. Vanaf jongs af aan heb ik het altijd al heerlijk gevonden om in de keuken te staan.

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
20 K
SOCIAL BEREIK
19 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Koken met Valess

Valess heeft een nieuw product in haar assortiment: Valess Filetstukjes. De Filetstukjes zijn in en grote diversiteit aan gerechten te gebruiken en zijn een aanvulling op het assortiment van schnitzel en gevulde filets.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP