http://www.myfoodblog.nl

My food blog logoMyfoodblog.nl inspireert je om lekker én bewust te eten. Met leuke, toegankelijke en vooral hele lekkere recepten die vaak gezond zijn, food nieuwtjes en de leukste food hotspots in binnen- en buitenland zorgt Myfoodblog.nl voor jouw dagelijkse dosis food inspiratie. Daarbij worden ook mensen met intoleranties of bepaalde diëten niet vergeten. Je vindt op Myfoodblog altijd wel een lekker recept, of je nu alles kan eten, een lactose- of glutenintolerantie hebt of bijvoorbeeld zwanger bent.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Shemara Pijpers

Shemara (1988) is een echte health foodie! Al ruim 12 jaar geleden kreeg ze last van verschillende meer..

READ MORE
SOCIAL BEREIK 7 K

Slank met Linda

Ik mag mijzelf dan gediplomeerd voedingsdeskundige noemen, maar belangrijker vind ik het dat ik ervaringsdeskundige ben in meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 46 K
SOCIAL BEREIK 5 K

De buik van Rotterdam

Dagelijks schrijft De Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Rotterdam. Hier vind je foto’s, interviews meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 200 K
SOCIAL BEREIK 96 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Kenwood Xmas Battle

Kenwood wilde een campagne opzetten waarbij zij haar keukenmachine de Kenwood Chef Titanium onder de aandacht brengt. De doelstelling van de campagne is om de merkvoorkeur te vergroten en zichtbaarheid

De Miele Kookchallenge

Miele vroeg Semilo om de inbouwapparatuur onder de aandacht te brengen. Samen met 24Kitchen chef Roberta Pagnier dagen we zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

Bloggersevent DekaMarkt: een goed m...

DekaMarkt kwam dit najaar met een spaaractie waarbij men kon sparen voor messen van hoogwaardige kwaliteit. Wij organiseerden een bloggers evenement en maakten instructievideo’s.

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP