Marlieke Koks

Marlieke Koks (31 jaar) is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, een ontzettende lekkerbek en reist veel. Naast het maken van content voor cottonandcream.nl geeft Marlieke regelmatig lezingen, workshops en presentaties voor de camera of voor groepen. Ook is Marlieke niet op haar mondje gevallen en produceert ze video’s met een scherp randje op haar Youtube kanaal. Zoals de serie BLOOT, waarin ze niet alleen zichzelf maar ook anderen over diverse onderwerpen aan de tand voelt. Daarnaast leeft Marlieke naar het motto van Cotton & Cream -be fashion, taste life – en geniet ze zo veel mogelijk van het leven. Die ervaringen deelt ze het liefst met een zo groot mogelijk publiek.

 

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Anne de Graaf

Anne de Graaf, van www.annetravelfoodie.com, is een enthousiaste en positieve dertiger die anderen graag inspireert gezonder te meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
20 K

Jadis Schreuder

Ik ben Jadis Schreuder, 27 jaar en ik woon in Den Bosch. Mijn vriend Ritchie komt uit Utrecht en daar meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
15 K

MamsatWork

MamsatWork is een blog met persoonlijke unieke content die soms scherp, soms emotioneel en vaak met een meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
20 K
SOCIAL BEREIK
24 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP