http://www.littlespoon.nl

Een oneindige liefde voor lekker eten en koken. Dol op het ontdekken van nieuwe plekjes en een grote passie voor schrijven. Daarom ben ik in november 2014 Little Spoon gestart. Op mijn foodblog vind je lekkere recepten. Soms gezond, soms minder gezond. Vaak eenvoudig te bereiden en net even anders dan anders. Ik ben dol op gerechten van over de grens. Indiase tikka masala, Thaise groene curry, Marokkaanse harira of Mexicaanse nacho’s. Bij het recept deel ik altijd een persoonlijk verhaal, herinnering of beleefd avontuur. Positief, vol humor en toegankelijk geschreven. Ik hoop dat lezers Little Spoon met een glimlach bekijken en happy worden van de felgekleurde foto’s, vrolijke teksten en zelf de keuken in willen duiken.

Mijn liefde voor Zeeland deel ik graag. Daarom neem ik mijn lezers mee naar de fijnste adressen in mijn eigen provincie. Dat ene koffietentje, een goed restaurant of een café voor een borrel.

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

Okoko Recepten

Door te adverteren op Okoko Recepten bereik je de kookliefhebber. Okoko Recepten geeft 7 dagen per week, meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
800 K
SOCIAL BEREIK
63 K

FITsociety

FITsociety, voorheen Fitness-weetjes.nl, is het grootste Fitness Platform van Nederland waar kennis vergaard kan worden over de meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
200 K
SOCIAL BEREIK
36 K

Nina & Elise

Toen Nina zo’n 8 jaar geleden aan haar zoveelste bruine pistolet met hummus zat, kreeg ze ineens meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
246 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP