Lisa Stel

Waar ze voorheen graag een kippenpootje afkloof, zet ze nu liever haar tanden in een zoete aardappelburger. Lisa is 26 jaar en oprichtster van de website Lisagoesvegan.com. “Mijzelf beschrijven in één zin? Ik ben gek op bananen en chocolade, een dikke vegan burger, lachen om de slechtste grappen, yoga en natuurlijk: dieren” Nadat ze zich had verdiept in waar haar dagelijkse eten eigenlijk vandaan kwam, besloot ze het roer om te gooien en vegan te worden. Ruim 5 jaar geleden begon ze haar reis naar plantaardig eten en leven en deelt ze dit op social media. Met een dikke knipoog geeft Lisa tips, tricks voor een diervriendelijk en groener leven.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

My Simply Special

My Simply Special is een blog vol met tips en inspiratie voor het dagelijks leven van een meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
12 K
SOCIAL BEREIK
1 K

Anne Travel Foodie

Anne de Graaf heeft twee passies: goed eten en reizen. Ze blogt over beide dingen op haar meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
14 K

Kookpraat

Kookpraat is een verzamel site met recepten in alle food groepen. De meeste recepten zijn gemaakt door meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
20 K
SOCIAL BEREIK
3 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

De Miele Kookchallenge

Miele vroeg Semilo om de inbouwapparatuur onder de aandacht te brengen. Samen met 24Kitchen chef Roberta Pagnier dagen we zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

meer..

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

meer..

Jumbo- “Barbecueën”

Jumbo heeft aan het begin van deze zomer het thema ‘barbecue’ geclaimd. Mediabureau BPN Netherlands vroeg ons hoe we de boodschapper op het juiste moment en de juiste plek konden bereiken.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP