Lisa Stel

Waar ze voorheen graag een kippenpootje afkloof, zet ze nu liever haar tanden in een zoete aardappelburger. Lisa is 26 jaar en oprichtster van de website Lisagoesvegan.com. “Mijzelf beschrijven in één zin? Ik ben gek op bananen en chocolade, een dikke vegan burger, lachen om de slechtste grappen, yoga en natuurlijk: dieren” Nadat ze zich had verdiept in waar haar dagelijkse eten eigenlijk vandaan kwam, besloot ze het roer om te gooien en vegan te worden. Ruim 5 jaar geleden begon ze haar reis naar plantaardig eten en leven en deelt ze dit op social media. Met een dikke knipoog geeft Lisa tips, tricks voor een diervriendelijk en groener leven.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Slank met Linda

Ik mag mijzelf dan gediplomeerd voedingsdeskundige noemen, maar belangrijker vind ik het dat ik ervaringsdeskundige ben in meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
46 K
SOCIAL BEREIK
14 K

Foodness

Foodness is hét online platform voor iedereen die gezond wil leven en lekker wil eten. Het is meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
75 K
SOCIAL BEREIK
49 K

FoodBandits

Food Bandits wordt gemaakt door Suus (stylist) en Johann (docent en fotograaf). Op de blog delen zij meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
6 K
SOCIAL BEREIK
46 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Bolletje lichte crackers

Bolletje lanceerde eind 2017 nieuwe crackers, Bolletje Lichte Crackers Spelt & Bolletje Lichte Crackers Havermout. Voor de lancering wilde Bolletje visibility creëren door middel van het maken van creatieve content die goed aansluit op de verschillende ontbijtmomenten.

meer..

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

meer..

DREAM

DREAM produceert een reeks verfrissende gezonde melkalternatieven, verrijkt met calcium en vitamine D2 en B12. Deze producten zijn niet alleen heerlijk om te drinken of toe te voegen aan ontbijgranen/ muesli

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP