http://www.ladylemonade.nl

Toen wij mama’s werden, ging er een overweldigend grote, soms bijna verstikkende wereld voor ons open. Beatrijs Smulders of ‘Oei ik groei’? Workshop zwanger & fit, yoga of zwangerschapsgym? Kinderwagen met drie of vier wielen? Zinkzalf, Vaseline of sudocrème? En bij welke van de honderdduizend-en-één webshops en winkels vind je de mooiste inrichting voor de kinderkamer? De babybizz is booming. En ieder merk claimt het beste, meest praktisch of mooist te zijn voor je uk. Maar wat is dat nu echt?! Wij merkten dat we de meest eerlijke adviezen, beste tips en fijnste inspiratie kregen van andere moeders, die het allemaal al een keer uitgeprobeerd hadden. En zo werd het idee voor Lady Lemonade geboren. Een blog voor moeders, door moeders. Want terwijl verkopers vaak niet verder kijken dan het assortiment en de gebruiksaanwijzing van producten en tijdschriften persberichten overtikken, testen wij de producten zoals ze bedoeld zijn en geven er daarna onze ongecensureerde mening over. We struinen stad, land en internet af op zoek naar de meest praktische, mooie en bijzondere mama-, baby- en kinderproducten en delen onze ervaring over het moederschap. Zo proberen we het moeders makkelijker te maken, zodat zij hun kostbare tijd kunnen besteden aan dingen die veel leuker zijn. Zoals een middagje kinderboerderij, speeltuin, shoppen, met een boek op de bank of zelfgebakken koekjes met limonade.

Annemieke de Wijn & Cynthia van Leeuwen

Door te adverteren op Lady Lemonade maak je gebruik van een vertrouwde omgeving met hoogwaardige redactionele inhoud.

GERELATEERD IN Familie

Bekijk nu ook!

DagjeWeg.NL

Door te adverteren op DagjeWeg.nl bereik je de mensen die een dagje weg aan het plannen zijn. meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 560 K
SOCIAL BEREIK 78 K

Studenten.net

Studenten.net richt zich op alle HBO-WO studenten in Nederland en wij: Begrijpen wat studenten bezighoudt en spelen meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 150 K

Mijnhockeyteam.nl

Mijnhockeyteam.nl is in Nederland de grootste hockey community site met inmiddels bijna 30.000 leden. Het leuke van deze site is meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 20 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP