http://www.keukenliefde.nl

Ik kan het nog nauwelijks geloven: mijn lieve kindje KeukenLiefde is uitgeroepen tot Beste Foodblog 2016. Wat kunnen kindjes snel groot worden! Maar mijn manier van koken en mijn hartstocht voor het allerlekkerste eten, die blijven mijn bescheiden blogfilosofie (zoals ik die bij de start in 2012 had bedacht) honderd procent trouw: alle dagen gerechten presenteren die bij iedereen – jong en oud, vrouw en man, kookkluns en sterrenchef – volmondig in de smaak vallen. En omdat ook ik altijd haast heb en tijd tekort kom, moeten die gerechten ook bijna altijd snel en eenvoudig te maken zijn!

Wil je net als ik zeven dagen per week smullen? (En natuurlijk als het even kan tussendoor een beetje heel veel lijnen? Want mijn dokter zegt heel verstandig: ‘Eten en drinken doe je het beste met mate.’ Zij heeft gelijk. Maar gek genoeg doe ik toch vaak wat anders.)

KeukenLiefde loopt over van lekker eten, lekker drinken, lekker koken. KeukenLiefde is verslavend. Ik kook dan ook bijna elke dag iets nieuws. En elke dag plaats ik iets nieuws online: een smakelijk recept dat ook echt werkt, een handige kookvideo, of gewoon een kijkje in de keuken om je te motiveren en te inspireren. Want iedereen kan het leren om lekker te koken. Ik hoop daarom dat KeukenLiefde bij je in de smaak valt. Dat ook jij het culinaire experiment aangaat om nieuwe gerechten te proberen. Zo maak je van elke dag een smakelijk smulfeest. Die droom leef ik, die droom deel ik. Als je je hebt staan uitsloven en je kookkunsten een pluim verdienen, stuur mij dan gerust een foto van al dat lekkers. Dat doet mij veel genoegen!

GERELATEERD IN Familie

Bekijk nu ook!

Heleen Quantrill

In 2008 heb ik een ommezwaai gemaakt met mijn gezondheid en daarin mijn gezin (man + 2 meer..

READ MORE

Zwangerinfo.com

Op Zwangerinfo.com vind je uitgebreide informatie over de zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken. Per week meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 25 K

Daily Cappuccino

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 35 K
SOCIAL BEREIK 7 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP