Kelly Camfferman

Hi! Ik ben Kelly, en ik ben naast een cat lover ook een echte food lover. Naast eten en drinken is reizen een passie van me, en ik inspireer mensen dan ook graag over toffe plekken in binnen- en buitenland. Vaak krijg ik te horen dat ik energiek, enthousiast en ondernemend ben. Mijn gedachtestroom staat nooit stil en dat betekent in mijn geval dat ik vaak creatieve ideeën heb. Ik vind het leuk om mijn ideeën uit te werken, wat resulteert in dat ik regelmatig toffe activiteiten met of voor vrienden organiseer. Naast schrijven en fotograferen vind ik het leuk om voor de camera te staan, en presenteer ik, naast mijn werk voor Goodfoodlove, met veel plezier video’s voor diverse projecten.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Shemara Pijpers

Shemara (1988) is een echte health foodie! Al ruim 12 jaar geleden kreeg ze last van verschillende meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
6 K

GratisRecept.nl

GratisRecept is de site waar de bezoeker, geïnteresseerd in kokkerellen en goede producten, terecht kan om zijn honger te meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
65 K

De man die koken kan

Op de man die koken kan deelt Walter Luitwieler wekelijks zijn recepten en ervaringen als man thuis meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
15 K
SOCIAL BEREIK
3 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

De Miele Kookchallenge

Miele vroeg Semilo om de inbouwapparatuur onder de aandacht te brengen. Samen met 24Kitchen chef Roberta Pagnier dagen we zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP