Kelly Camfferman

Hi! Ik ben Kelly, en ik ben naast een cat lover ook een echte food lover. Naast eten en drinken is reizen een passie van me, en ik inspireer mensen dan ook graag over toffe plekken in binnen- en buitenland. Vaak krijg ik te horen dat ik energiek, enthousiast en ondernemend ben. Mijn gedachtestroom staat nooit stil en dat betekent in mijn geval dat ik vaak creatieve ideeën heb. Ik vind het leuk om mijn ideeën uit te werken, wat resulteert in dat ik regelmatig toffe activiteiten met of voor vrienden organiseer. Naast schrijven en fotograferen vind ik het leuk om voor de camera te staan, en presenteer ik, naast mijn werk voor Goodfoodlove, met veel plezier video’s voor diverse projecten.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Jadis Schreuder

Ik ben Jadis Schreuder, 25 jaar oud en mede-eigenaar van The Lemon Kitchen. Juni 2017 studeer ik meer..

READ MORE
SOCIAL BEREIK 3 K

Eerlijker Eten

Op Eerlijker Eten vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 35 K
SOCIAL BEREIK 7 K

Living the Green Life

Op living the green life schrijf ik over alles dat met vegan eten te maken heeft. Je meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 20 K
SOCIAL BEREIK 126 K

Jumbo- “Barbecueën”

Jumbo heeft aan het begin van deze zomer het thema ‘barbecue’ geclaimd. Mediabureau BPN Netherlands vroeg ons hoe we de boodschapper op het juiste moment en de juiste plek konden bereiken.

De Miele Kookchallenge

Miele vroeg Semilo om de inbouwapparatuur onder de aandacht te brengen. Samen met 24Kitchen chef Roberta Pagnier dagen we zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP