http://www.jaap.nl

JAAP.NL is opgericht om het kwalitatief en kwantitatief beste woningaanbod van Nederland te tonen. JAAP.NL heeft als ambitie dit aanbod op de meest representatieve en toegankelijke wijze voor de huizenzoeker beschikbaar te stellen.

In de visie van JAAP.NL is internet hét medium om de woningzoeker toegang te bieden tot alle relevante informatie, producten en diensten die samenhangen met de aanschaf van een woning. JAAP.NL toont het aanbod van makelaars en particuliere huizenverkopers.

JAAP.NL verzamelt het totale Nederlandse aanbod van huizen. Dat betekent dat JAAP.NL meer huizen sneller aan consumenten kan aanbieden. Zowel de makelaar als de consument profiteren hiervan: de consument heeft sneller zicht op het actuele aanbod, en de makelaar kan zijn huizen direct onder de aandacht brengen van zo veel mogelijk potentiële kopers.

Op de site bestaan verschillende nVision uitingen die door adverteerders kunnen worden ingezet. Neem contact met ons op voor meer informatie!

GERELATEERD IN Wonen

Bekijk nu ook!

Monday Mood

Op Monday Mood deelt Anne haar gedachten over reizen, interieur, budget, koken, bloggen en DIY’s. Haar blog is meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 10 K
SOCIAL BEREIK 10 K

HuizenVinder

Huizenvinder.nl is een verticale zoekmachine voor koop- en huurwoningen en doorzoekt alle grote koopwoningsites inclusief makelaars en meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 120 K

Huislijn.nl

Door te adverteren op Huislijn.nl bereik je de mensen die op zoek zijn naar een huis.  Huislijn.nl meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 900 K
SOCIAL BEREIK 3 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP