Wil je millennials bereiken? Dat valt tegenwoordig nog niet mee. Ze kijken voornamelijk on demand naar series en films en luisteren meer en meer naar podcasts. Via de reguliere kanalen zijn deze jonge professionals lastig te bereiken.

Met hun ogen gericht op hun mobieltje en aandacht bij de mobiele content is de smartphone bij uitstek het device waarop je deze interessante doelgroep bereikt. Om vervolgens ook met ze te connecten en te zorgen dat ze engagen met je merk en product dient de boodschap en uiting aantrekkelijk te zijn en goed in te spelen op hun state of mind.

Millennials zijn erg outgoing en happn biedt adverteerders de kans om ze te ontmoeten op een moment dat ze open staan voor nieuwe ervaringen en contacten. De engagement rates en CTRs van de verschillende uitingen en integraties binnen de app spreken boekdelen! Gebruikers zien deze advertenties als natuurlijk, logisch en onderdeel van de user journey in plaats van overbodig en irritant.

Vraag ons naar de ervaringen van merken die je voor zijn gegaan de afgelopen maanden!

ensen, die elkaars pad hebben gekruist, elkaar weer kunnen vinden. Hoe ? Dankzij een slimme combinatie van hyper-location en real-time.

Elke keer wanneer je paden met iemand kruist in het echte leven, verschijnt hun profiel in de app. Op elk profiel zie je het aantal keren dat je elkaar bent tegengekomen, evenals de plaats en tijd van jullie laatste ontmoeting.

Meer weten over de mogelijkheden die happn biedt? Neem contact met ons op en vraag naar de cases!

GERELATEERD IN Connected Lifestyle

Bekijk nu ook!

Android Planet

Sinds 2009 biedt Androidplanet.nl het laatste nieuws op het gebied van dit besturingssysteem dat niet alleen meer meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
753 K
SOCIAL BEREIK
46 K

Android Planet App

Android Planet is de grootste Google- en Android-gerelateerde website in de Benelux, gemaakt door én voor liefhebbers. meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
25 K
SOCIAL BEREIK
33 K

Technieuws.com

Door te adverteren op Technieuws.com bereik je de techliefhebber. De bezoeker van Technieuws kenmerkt zich voornamelijk met een meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
120 K
SOCIAL BEREIK
2 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP