GroenteGroente

www.groentegroente.nl

http://www.groentegroente.nl

GroenteGroente.nl is een receptenwebsite waar groentes nadrukkelijk de hoofdrol spelen. Centraal staan de artikelen over inmiddels ruim 60 verschillende groentes, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde kok aan de hand van uitgebreide omschrijvingen en uitleg van basisbereidingen inspiratie en kennis kan opdoen om meer, smakelijker en gevarieerder met groentes te koken. Naast recepten is er daarom ook veel aandacht voor productinformatie, van de voedingswaarde tot de plantkundige oorsprong. Duurzaamheid is daarin een belangrijke drijfveer, zij het op de achtergrond, met zachte hand, om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen – er zijn bijvoorbeeld ook tal van niet-vegetarische recepten opgenomen. Een ander voorbeeld is de populaire seizoensgroentenkalender, gebaseerd op aanbevelingen van Milieu Centraal, waarin je heel gemakkelijk kunt zien met welke groentes je deze maand verantwoord kunt koken. Verder is er ruimte voor achtergrondartikelen. Voedselmythes vieren, naar het lijkt meer dan ooit, de boventoon in de dagelijkse conversatie over eten en drinken, en we scheiden graag de zin van de onzin. Uiteindelijk hopen we zo onze bezoekers op een no-nonsensmanier meer te leren over groentes, ze te inspireren en ze groentes meer te laten waarderen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Foodless

Op Foodless laat ik je zien welke glutenvrije boterhammen het beste uit de test komen, hoe een meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
10 K
SOCIAL BEREIK
5 K

Pitmaster X

Pitmaster X is hét YouTube kanaal waar Roel je meeneemt in de BBQ wereld. De BBQ wereld meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
516 K

Daily Cappuccino

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
35 K
SOCIAL BEREIK
8 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP