GroenteGroente

www.groentegroente.nl

Screenshot of www.groentegroente.nl

GroenteGroente.nl is een receptenwebsite waar groentes nadrukkelijk de hoofdrol spelen. Centraal staan de artikelen over inmiddels ruim 60 verschillende groentes, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde kok aan de hand van uitgebreide omschrijvingen en uitleg van basisbereidingen inspiratie en kennis kan opdoen om meer, smakelijker en gevarieerder met groentes te koken. Naast recepten is er daarom ook veel aandacht voor productinformatie, van de voedingswaarde tot de plantkundige oorsprong. Duurzaamheid is daarin een belangrijke drijfveer, zij het op de achtergrond, met zachte hand, om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen – er zijn bijvoorbeeld ook tal van niet-vegetarische recepten opgenomen. Een ander voorbeeld is de populaire seizoensgroentenkalender, gebaseerd op aanbevelingen van Milieu Centraal, waarin je heel gemakkelijk kunt zien met welke groentes je deze maand verantwoord kunt koken. Verder is er ruimte voor achtergrondartikelen. Voedselmythes vieren, naar het lijkt meer dan ooit, de boventoon in de dagelijkse conversatie over eten en drinken, en we scheiden graag de zin van de onzin. Uiteindelijk hopen we zo onze bezoekers op een no-nonsensmanier meer te leren over groentes, ze te inspireren en ze groentes meer te laten waarderen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Recepten Vandaag

Recepten Vandaag is een online verzameling van Recepten en culinaire informatie. Recepten Vandaag heeft tevens een verzameling meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
175 K
SOCIAL BEREIK
13 K

Culinea

Welkom bij Culinea. Wat kan je van ons verwachten? Veel lekkere recepten, bereid zonder pakjes en zakjes….lekker meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
5 K
SOCIAL BEREIK
3 K

Simone’s Kitchen

In Simone’s Kitchen laten we je zien dat gezond eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
116 K
SOCIAL BEREIK
26 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP