GroenteGroente

www.groentegroente.nl

http://www.groentegroente.nl

GroenteGroente.nl is een receptenwebsite waar groentes nadrukkelijk de hoofdrol spelen. Centraal staan de artikelen over inmiddels ruim 60 verschillende groentes, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde kok aan de hand van uitgebreide omschrijvingen en uitleg van basisbereidingen inspiratie en kennis kan opdoen om meer, smakelijker en gevarieerder met groentes te koken. Naast recepten is er daarom ook veel aandacht voor productinformatie, van de voedingswaarde tot de plantkundige oorsprong. Duurzaamheid is daarin een belangrijke drijfveer, zij het op de achtergrond, met zachte hand, om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen – er zijn bijvoorbeeld ook tal van niet-vegetarische recepten opgenomen. Een ander voorbeeld is de populaire seizoensgroentenkalender, gebaseerd op aanbevelingen van Milieu Centraal, waarin je heel gemakkelijk kunt zien met welke groentes je deze maand verantwoord kunt koken. Verder is er ruimte voor achtergrondartikelen. Voedselmythes vieren, naar het lijkt meer dan ooit, de boventoon in de dagelijkse conversatie over eten en drinken, en we scheiden graag de zin van de onzin. Uiteindelijk hopen we zo onze bezoekers op een no-nonsensmanier meer te leren over groentes, ze te inspireren en ze groentes meer te laten waarderen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Eetnieuws

Eetnieuws is het blog van Saskia van Weert, freelance tekstschrijver, eindredacteur en uiteraard blogger. Het is drie meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
61 K
SOCIAL BEREIK
8 K

Pitmaster X

Pitmaster X is hét YouTube kanaal waar Roel je meeneemt in de BBQ wereld. De BBQ wereld meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
422 K

OngewoonLekker

OngewoonLekker is een blog over ongewoon lekker eten, drinken & reizen. Jody schrijft over inspirerende recepten en meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
35 K
SOCIAL BEREIK
10 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

DREAM

DREAM produceert een reeks verfrissende gezonde melkalternatieven, verrijkt met calcium en vitamine D2 en B12. Deze producten zijn niet alleen heerlijk om te drinken of toe te voegen aan ontbijgranen/ muesli

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP