GroenteGroente

www.groentegroente.nl

http://www.groentegroente.nl

GroenteGroente.nl is een receptenwebsite waar groentes nadrukkelijk de hoofdrol spelen. Centraal staan de artikelen over inmiddels ruim 60 verschillende groentes, waarmee zowel de beginnende als de gevorderde kok aan de hand van uitgebreide omschrijvingen en uitleg van basisbereidingen inspiratie en kennis kan opdoen om meer, smakelijker en gevarieerder met groentes te koken. Naast recepten is er daarom ook veel aandacht voor productinformatie, van de voedingswaarde tot de plantkundige oorsprong. Duurzaamheid is daarin een belangrijke drijfveer, zij het op de achtergrond, met zachte hand, om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen – er zijn bijvoorbeeld ook tal van niet-vegetarische recepten opgenomen. Een ander voorbeeld is de populaire seizoensgroentenkalender, gebaseerd op aanbevelingen van Milieu Centraal, waarin je heel gemakkelijk kunt zien met welke groentes je deze maand verantwoord kunt koken. Verder is er ruimte voor achtergrondartikelen. Voedselmythes vieren, naar het lijkt meer dan ooit, de boventoon in de dagelijkse conversatie over eten en drinken, en we scheiden graag de zin van de onzin. Uiteindelijk hopen we zo onze bezoekers op een no-nonsensmanier meer te leren over groentes, ze te inspireren en ze groentes meer te laten waarderen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

The Green Creator

Ik begon The Green Creator om mijn passie over voeding, plantaardig/vegan eten en de kracht van voeding meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
30 K
SOCIAL BEREIK
30 K

SmaakMenutie

Wij zijn Tim en Erik van SmaakMenutie. Op SmaakMenutie vind je heerlijke (video) recepten die echt iedereen meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
97 K
SOCIAL BEREIK
33 K

Slank met Linda

Ik mag mijzelf dan gediplomeerd voedingsdeskundige noemen, maar belangrijker vind ik het dat ik ervaringsdeskundige ben in meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
46 K
SOCIAL BEREIK
16 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Koken met Valess

Valess heeft een nieuw product in haar assortiment: Valess Filetstukjes. De Filetstukjes zijn in en grote diversiteit aan gerechten te gebruiken en zijn een aanvulling op het assortiment van schnitzel en gevulde filets.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP