Eva Claire – Fly with Eva

www.flywitheva.com

In samenwerking met


Als een van de meest populaire Nederlandse ‘Insta-pilots’, biedt Eva ons een uniek kijkje in de wereld van de aviation.

 

Eva Claire heeft 4 jaren als Boeing 737 piloot voor een grote Europese passagiersmaatschappij gevlogen. Eind 2017 is ze verhuisd naar Hong Kong om te beginnen aan een nieuwe uitdaging: het vliegen op een Boeing 747!

 

Na het afronden van haar universitaire studie Literatuur & Journalistiek, ging ze voor een uitdaging in de luchtvaart. Ze maakte haar droom om een piloot te worden waar. Ze begon de website Fly with Eva om haar verhalen en ervaringen te delen, om te informeren en om zichtbaar te zijn voor een nieuwe generatie.

 

Naast vliegen houdt ze van sporten, reizen, schrijven en fotograferen. Ze houdt ervan om anderen te inspireren, zowel binnen als buiten de luchtvaart.

 

Wil je weten wat Eva voor jouw merk kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

GERELATEERD IN Reizen

Bekijk nu ook!

Snowplaza

Snowplaza.nl is de meest complete Nederlandstalige wintersportwebsite. Op deze wintersport website vindt de bezoeker informatie over alle dorpen meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
500 K
SOCIAL BEREIK
132 K

Winterplaza

Winterplaza is onderdeel van het Infoplaza netwerk, waaronder onder andere ook de websites Weerplaza, OVPlaza en Verkeerplaza toe meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
575 K

Zonderzooi

Mijn naam is Dalí, ik ben 25 jaar en dol op koken, reizen en yoga. Vanaf jongs af aan heb ik het altijd al heerlijk gevonden om in de keuken te staan.

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
20 K
SOCIAL BEREIK
19 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP