Ester ter Hoeven

Mijn naam is Ester ter Hoeven en ik woon in Breda. Een paar jaar geleden was ik 36 kilo zwaarder dan nu en bijna 100 kilo. Het roer ging volledig om en ik begon aan mijn healthy journey. Zoals bij velen, sloeg ik na het vele afvallen weer door naar de andere kant: té strak in mijn voeding, té veel sporten. Inmiddels heb ik ook daarin de juiste balans gevonden en inspireer ik hier dagelijks via mijn blog Essiehealthylife enorm veel mensen mee. Je leeft maar 1x: geniet!

Naast het bedenken en maken van heerlijke recepten (en mooie foto’s) schrijf ik ook inspiratie blogs over alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft. Daarnaast doe ik aan kleinschalige catering en kun je bij me terecht voor maatwerk lifestyle coaching en voedingsanalyses.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Patesserie

Met PaTESSerie reis je de hele wereld rond op zoek naar de lekkerste inspiratie voor zoet en meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 19 K
SOCIAL BEREIK 3 K

Bianca Ciric

Naast het schrijven van artikelen en recepten voor The Green Creator ben ik ook werkzaam voor andere meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK 12 K

Jan Willem Huffmeijer

Ik ben Jan Willem Huffmeijer een gepassioneerd barbier. In mijn werk als barbier heeft de man en meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK 51 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Jumbo- “Barbecueën”

Jumbo heeft aan het begin van deze zomer het thema ‘barbecue’ geclaimd. Mediabureau BPN Netherlands vroeg ons hoe we de boodschapper op het juiste moment en de juiste plek konden bereiken.

meer..

De Miele Kookchallenge

Miele vroeg Semilo om de inbouwapparatuur onder de aandacht te brengen. Samen met 24Kitchen chef Roberta Pagnier dagen we zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

meer..

Influencer event Monte Scroppino

Op zaterdag 3 juni was de start van de campagne van Monte Scroppino op foodfestival Taste of Amsterdam. Een Kwestie van Smaak heeft als aftrap voor de influencerscampagne een feestelijk foodbloggersdiner georganiseerd.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP