Ester ter Hoeven

Mijn naam is Ester ter Hoeven en ik woon in Breda. Een paar jaar geleden was ik 36 kilo zwaarder dan nu en bijna 100 kilo. Het roer ging volledig om en ik begon aan mijn healthy journey. Zoals bij velen, sloeg ik na het vele afvallen weer door naar de andere kant: té strak in mijn voeding, té veel sporten. Inmiddels heb ik ook daarin de juiste balans gevonden en inspireer ik hier dagelijks via mijn blog Essiehealthylife enorm veel mensen mee. Je leeft maar 1x: geniet!

Naast het bedenken en maken van heerlijke recepten (en mooie foto’s) schrijf ik ook inspiratie blogs over alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft. Daarnaast doe ik aan kleinschalige catering en kun je bij me terecht voor maatwerk lifestyle coaching en voedingsanalyses.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Thuisafgehaald

Maakt het delen van maaltijden makkelijk. Thuisafgehaald maakt het mogelijk om je kookkunsten te delen met mensen meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 75 K
SOCIAL BEREIK 27 K

Daily Cappuccino

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 35 K
SOCIAL BEREIK 7 K

Healthinut

Op www.healthinut.com deelt Milou alles wat te maken heeft met een fysieke én mentale gezondheid. Van gezonde recepten meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 15 K
SOCIAL BEREIK 25 K

Koken met Valess

Valess heeft een nieuw product in haar assortiment: Valess Filetstukjes. De Filetstukjes zijn in en grote diversiteit aan gerechten te gebruiken en zijn een aanvulling op het assortiment van schnitzel en gevulde filets.

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

De Miele Kookchallenge

Miele vroeg Semilo om de inbouwapparatuur onder de aandacht te brengen. Samen met 24Kitchen chef Roberta Pagnier dagen we zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP