Ester ter Hoeven

Mijn naam is Ester ter Hoeven en ik woon in Breda. Een paar jaar geleden was ik 36 kilo zwaarder dan nu en bijna 100 kilo. Het roer ging volledig om en ik begon aan mijn healthy journey. Zoals bij velen, sloeg ik na het vele afvallen weer door naar de andere kant: té strak in mijn voeding, té veel sporten. Inmiddels heb ik ook daarin de juiste balans gevonden en inspireer ik hier dagelijks via mijn blog Essiehealthylife enorm veel mensen mee. Je leeft maar 1x: geniet!

Naast het bedenken en maken van heerlijke recepten (en mooie foto’s) schrijf ik ook inspiratie blogs over alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft. Daarnaast doe ik aan kleinschalige catering en kun je bij me terecht voor maatwerk lifestyle coaching en voedingsanalyses.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Eetnieuws

Eetnieuws is het blog van Saskia van Weert, freelance tekstschrijver, eindredacteur en uiteraard blogger. Het is drie meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
61 K
SOCIAL BEREIK
7 K

Lisa Stel

Waar ze voorheen graag een kippenpootje afkloof, zet ze nu liever haar tanden in een zoete aardappelburger. meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
75 K

Saskia Gevers

Hoi! Ik ben Saskia (1986), en ik ben het gezicht achter Blij Suikervrij. Ik ben opgeleid tot sociaal meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
25 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

DREAM

DREAM produceert een reeks verfrissende gezonde melkalternatieven, verrijkt met calcium en vitamine D2 en B12. Deze producten zijn niet alleen heerlijk om te drinken of toe te voegen aan ontbijgranen/ muesli

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP