Ester ter Hoeven

Mijn naam is Ester ter Hoeven en ik woon in Breda. Een paar jaar geleden was ik 36 kilo zwaarder dan nu en bijna 100 kilo. Het roer ging volledig om en ik begon aan mijn healthy journey. Zoals bij velen, sloeg ik na het vele afvallen weer door naar de andere kant: té strak in mijn voeding, té veel sporten. Inmiddels heb ik ook daarin de juiste balans gevonden en inspireer ik hier dagelijks via mijn blog Essiehealthylife enorm veel mensen mee. Je leeft maar 1x: geniet!

Naast het bedenken en maken van heerlijke recepten (en mooie foto’s) schrijf ik ook inspiratie blogs over alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft. Daarnaast doe ik aan kleinschalige catering en kun je bij me terecht voor maatwerk lifestyle coaching en voedingsanalyses.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

CocktailRecepten

Voor de professionale bartender is er CocktailRecepten.nl, een site die bol staat van de recepten voor cocktails, meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
4 K

Beaufood

Beaufood is een culinaire blog met een gezonde insteek. Door de weeks vind je er simpele en meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
56 K
SOCIAL BEREIK
38 K

EAT LIVE TRAVEL

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding, bewust leven en reizen. meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
15 K
SOCIAL BEREIK
8 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

meer..

Jumbo- “Barbecueën”

Jumbo heeft aan het begin van deze zomer het thema ‘barbecue’ geclaimd. Mediabureau BPN Netherlands vroeg ons hoe we de boodschapper op het juiste moment en de juiste plek konden bereiken.

meer..

DREAM

DREAM produceert een reeks verfrissende gezonde melkalternatieven, verrijkt met calcium en vitamine D2 en B12. Deze producten zijn niet alleen heerlijk om te drinken of toe te voegen aan ontbijgranen/ muesli

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP