Eat.Pure.Love is een persoonlijk online magazine met een maandelijkse oplage van 85.000+ unieke bezoekers. Op Eat.Pure.Love staat groen leven in de breedste zin van het woord centraal. Niet voor niets is mijn motto: Live a happy, healthy & green lifestyle! Deze holistische leefstijl is een combinatie van gezonde voeding, sport en bewegen, yoga en mindfulness, reizen en een flinke dosis fun. Daarnaast ben ik nogal een ‘groene muts’ en word ik erg enthousiast van duurzame ontwikkelingen en startups.

Dagelijks komt er minimaal 1 nieuw artikel online variërend van een lekker, glutenvrij (en liefst plantaardig) recept, een inspirerende blog over mindfulness en gezondheid tot informatieve artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast deel ik graag mijn reisverhalen en toffe plekjes op deze wereld. Ik ben dan ook veel op pad en fotograferen is inmiddels meer dan een hobby.

good food, mind, body, soul, green living, sport, yoga, mediteren, mindfulness, stress verminderen,  reisinspiratie,  hotspots

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Smulweb

Adverteren op Smulweb betekent dat je aanwezig bent op de grootste eten en drinken website (en apps) meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
2.500 K
SOCIAL BEREIK
240 K

Fit Dutchies

Een enthousiast team van bloggers dat al zo’n drie jaar hun realistische kijk of een sportief, leuk meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
50 K
SOCIAL BEREIK
3 K

Mind Your Feed

Mind Your Feed gaat over écht eten, puur, lekker en gewoon gezond. Genieten van eten staat daarbij meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
213 K
SOCIAL BEREIK
37 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Bolletje lichte crackers

Bolletje lanceerde eind 2017 nieuwe crackers, Bolletje Lichte Crackers Spelt & Bolletje Lichte Crackers Havermout. Voor de lancering wilde Bolletje visibility creëren door middel van het maken van creatieve content die goed aansluit op de verschillende ontbijtmomenten.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP