http://www.datumprikker.nl

Datumprikker is al jaren het platform om je vrienden, familie en/of collega’s bij elkaar te krijgen voor een etentje of een weekendje weg. Elke maand worden er 175.000 afspraken gepland, gemiddeld met 8 deelnemers.

Deze deelnemers kunnen we op Datumprikker rond de 5 keer bereiken, deze touchpoints zijn op de website maar ook in de app en via email. Sessies zijn gemiddeld 3 minuten lang.

Als merk kun je kiezen voor inzet op bepaalde type afspraken of evenementen, ook een combinatie van verschillende keywords behoort tot de mogelijkheden.  Daarnaast kunnen we je van dienst zijn van maatwerkprojecten zoals een eigen branded Datumprikker.

Populair is de 360-approach waarbij je als adverteerder alle touchpoints van een afspraak inzet om met de doelgroep in contact te komen. Dit is inclusief de veelgevraagde reminder email die alle genodigden de dag voor de afspraak ontvangen en waar conversies van oudsher hoog zijn.

Ook voor zakelijke afspraken wordt Datumprikker verrassend vaak ingezet overigens. Zo’n 40% van alle geplande afspraken zijn zakelijke afspraken die apart getarget kunnen worden. Je kunt hierbij gebruik maken van display, native en video inzet.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze account managers en laat je verrassen!

 

GERELATEERD IN Actueel

Bekijk nu ook!

TVGids.mobi

Met 250.000 gebruikers per maand is de mobiele versie van TVGids.tv drukbezocht. Gebruikers vinden snel wat ze zoeken door meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
250 K
SOCIAL BEREIK
13 K

TVGids.tv

In app – Met 1,3 miljoen gebruikers per maand is TVGids.tv de populairste TVgids app in Nederland. In meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
1.100 K
SOCIAL BEREIK
13 K

Crimesite

Crimesite.nl is in 2005 gestart als een bescheiden weblog maar inmiddels uitgegroeid tot de populairste website op meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
400 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP