http://www.cottonandcream.nl

Cotton & Cream is een lifestyleplatform waar fashion en food samenkomen, dé dingen die het leven leuker maken. Gezonde, lekkere en trendy recepten, reviews van de nieuwste hotspots en smakelijke reisverslagen, maar ook outfit inspiratie, trendreports, interviews en persoonlijke artikelen van oprichtster Marlieke. Kortom, een online plek voor vrouwen die zich van binnen én buiten lekker willen voelen. Inspiratie voor stijlvolle levensgenieters die kiezen voor een fashionable, smaakvol en blij leven. Be fashion, taste life!

Marlieke over Cotton & Cream: “Het maken van een recept kun je vergelijken met het samenstellen van een outfit. Je kiest voor een mooie basis en voegt hier iets stoers en een vleugje verleiding aan toe. Op zoek naar de perfecte balans of om juist dat mooie contrast te vangen. Maar altijd met een resultaat waarbij kleur, smaak en vorm ultiem tot hun recht komen. En waar jij je lekker bij voelt. Want ik geloof erin dat wanneer je jezelf van binnen en buiten goed voelt, je de hele wereld aan kunt. Cotton & Cream is dan ook de eerste online plek in Nederland waar fashion & food samenkomen. Waar mode een lifestyle is en eten een fashionable sausje heeft. Hier word je geïnspireerd om het leven te proeven en hier alles uit te halen. Elke dag opnieuw”.

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

Imke Walenberg

Imke Walenberg (32), woonachtig in Amsterdam-Oost, eigenaar en hoofdredacteur van de websites Daily Cappuccino en Stijlmeisje. Daarnaast meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
7 K

Focus on Foodies

Focus on Foodies is opgezet door Lianne. Op haar blog vind je alles op het gebied van meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
110 K
SOCIAL BEREIK
36 K

Betty’s Kitchen

Betty houdt van lekker eten en deelt dan ook graag keukengeheimen en recepten rechtstreeks uit Betty’s Kitchen. meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
85 K
SOCIAL BEREIK
26 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP