Claartje Schröder

Hoi, ik ben Claartje! Als ‘online influencer’ en fulltime blogger deel ik mijn gezonde levensstijl op Foodness.nl en op diverse sociale media. Ik noem mezelf absoluut geen expert op het gebied van voeding en gezondheid, maar omdat ik al een paar jaar ruimschoots kan leven van mijn werk als foodblogger word ik door anderen wel zo gezien. Geinig! Als spreker (over gezonde voeding of over het leven als online influencer) word ik ingehuurd door bedrijven, reclamebureau’s en PR-bureau’s en treed ik regelmatig op in TV-programma’s zoals Editie NL. Als blogger kom ik steeds vaker naar voren in video’s; van televisiecommercials tot receptvideo’s, sportvideo’s en travel video’s op social media. Daarnaast geef ik workshops op het gebied van voeding en sport (smoothie workshops, yoga workshops, bootcamps), al dan niet in samenwerking met merken en andere media. Ook organiseer ik Yoga & Food Retreats in Italië en treed ik af en toe op als host op evenementen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Foodness

Foodness is hét online platform voor iedereen die gezond wil leven en lekker wil eten. Het is meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
75 K
SOCIAL BEREIK
49 K

De buik van Rotterdam

Dagelijks schrijft De Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Rotterdam. Hier vind je foto’s, interviews meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
200 K
SOCIAL BEREIK
108 K

Franska.nl

Franska.nl is het eerste écht persoonlijke online magazine in Nederland. Franska en haar vriendinnen delen hun persoonlijke verhalen, meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
300 K
SOCIAL BEREIK
25 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP