Buienalarm

Buienalarm is de beste manier om droog te blijven. Deze snelst groeiende weer app van Nederland toont de neerslagverwachting voor de komende 2 uur, voor je huidige locatie of voor een andere gewenste locatie. Buienalarm kan jou dus op tijd waarschuwen voor buien in je directe omgeving.

Met deze populaire app van Infoplaza bereik je de doelgroep die onderweg is, eten wilt bestellen, een dagje uit gaat of zakelijk benieuwd is naar het weer.

Naast de app die te downloaden is bij Google Play en in de iOS App Store hebben ze nu ook een website met verschillende functionaliteiten. Op de homepagina kun je dagelijks de weersverwachting lezen. Daarnaast kun je per locatie de 2 uurs-, 24 uurs- en 7 dagen voorspellingen zien. Deze voorspellingen worden ondersteund met een visual die de hoeveelheid neerslag laat zien.

GERELATEERD IN Weer & verkeer

Bekijk nu ook!

Het Weer in Nederland

Het Weer in Nederland biedt overzichtelijke apps voor Android, iOS en Windows. Alle KNMI metingen en -verwachtingen meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
70 K

Winterplaza

Winterplaza is onderdeel van het Infoplaza netwerk, waaronder onder andere ook de websites Weerplaza, OVPlaza en Verkeerplaza toe meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
575 K

Weersvoorspelling.nl

Direct de weersvoorspelling voor jouw locatie. Waar dan ook ter wereld! Voor thuis in de tuin, op meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
120 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP