Buienalarm

Buienalarm is de beste manier om droog te blijven. Deze snelst groeiende weer app van Nederland toont de neerslagverwachting voor de komende 2 uur, voor je huidige locatie of voor een andere gewenste locatie. Buienalarm kan jou dus op tijd waarschuwen voor buien in je directe omgeving.

Met deze populaire app van Infoplaza bereik je de doelgroep die onderweg is, eten wilt bestellen, een dagje uit gaat of zakelijk benieuwd is naar het weer.

Naast de app die te downloaden is bij Google Play en in de iOS App Store hebben ze nu ook een website met verschillende functionaliteiten. Op de homepagina kun je dagelijks de weersverwachting lezen. Daarnaast kun je per locatie de 2 uurs-, 24 uurs- en 7 dagen voorspellingen zien. Deze voorspellingen worden ondersteund met een visual die de hoeveelheid neerslag laat zien.

GERELATEERD IN Weer & verkeer

Bekijk nu ook!

Snowplaza

Snowplaza.nl is de meest complete Nederlandstalige wintersportwebsite. Op deze wintersport website vindt de bezoeker informatie over alle dorpen meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
500 K
SOCIAL BEREIK
70 K

Sneeuwhoogte.nl

Met meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand is Sneeuwhoogte.nl de meest bezochte wintersport-website van Nederland meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
1.000 K
SOCIAL BEREIK
15 K

Het Verkeer app

Live en gratis verkeersinformatie en flitsers van de meer dan 100.000 actieve gebruikers van Het Verkeer Pro. meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
100 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP