Bo Schinkel

Ik ben Bo, 27 jaar oud en van jongs af aan gek op lekker eten. Het liefst geef ik elke dag een uitgebreid etentje, proef ik de kaart van een nieuw restaurant, vraag ik mij af welke wijn er bij een gerecht past en duik ik de keuken in voor nieuwe recepten. Waar ik vroeger alles at wat los en vast zat, zo denk ik nu na over de ingrediƫnten die ik gebruik. Ik vind lekker eten een must maar een gezond en fit lichaam eveneens en zo ontstond Beaufood. Mijn grootste passie is koken en mijn recepten doorgeven aan anderen en ik wil iedereen laten zien hoe lekker het is om gezond te eten. Dit doe ik fulltime via beaufood.nl maar ik geef daarnaast ook foodtastings, ontwikkel ik recepten op maat, kook ik op evenementen en geef ik samen met mijn vriend -die vinoloog is- wijnproeverijen. Kortom 24/7 foodie in hart en nieren! Het is de beste baan die ik mij kan wensen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

CocktailRecepten

Voor de professionale bartender is er CocktailRecepten.nl, een site die bol staat van de recepten voor cocktails, meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 4 K

Carola bakt zoethoudertjes

Stap voor stap leer ik je bakken, maar ik ben ook best nieuwsgierig en probeer van altijd meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 50 K
SOCIAL BEREIK 10 K

Teni Stepanosian

Schrijven is vanuit de basis mijn passie, ik schrijf vanuit mijn hart over alles wat me aanspreekt. meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK 20 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Kenwood Xmas Battle

Kenwood wilde een campagne opzetten waarbij zij haar keukenmachine de Kenwood Chef Titanium onder de aandacht brengt. De doelstelling van de campagne is om de merkvoorkeur te vergroten en zichtbaarheid

meer..

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP