Bo Schinkel

Ik ben Bo, 27 jaar oud en van jongs af aan gek op lekker eten. Het liefst geef ik elke dag een uitgebreid etentje, proef ik de kaart van een nieuw restaurant, vraag ik mij af welke wijn er bij een gerecht past en duik ik de keuken in voor nieuwe recepten. Waar ik vroeger alles at wat los en vast zat, zo denk ik nu na over de ingrediƫnten die ik gebruik. Ik vind lekker eten een must maar een gezond en fit lichaam eveneens en zo ontstond Beaufood. Mijn grootste passie is koken en mijn recepten doorgeven aan anderen en ik wil iedereen laten zien hoe lekker het is om gezond te eten. Dit doe ik fulltime via beaufood.nl maar ik geef daarnaast ook foodtastings, ontwikkel ik recepten op maat, kook ik op evenementen en geef ik samen met mijn vriend -die vinoloog is- wijnproeverijen. Kortom 24/7 foodie in hart en nieren! Het is de beste baan die ik mij kan wensen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

MamsatWork

MamsatWork is een blog met persoonlijke unieke content die soms scherp, soms emotioneel en vaak met een meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
20 K
SOCIAL BEREIK
24 K

Simpele Recepten

Door te adverteren op Simpele Recepten bereik je de consument die snel en makkelijk een lekkere maaltijd meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
26 K

My Simply Special

My Simply Special is een blog vol met tips en inspiratie voor het dagelijks leven van een meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
12 K
SOCIAL BEREIK
1 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

DREAM

DREAM produceert een reeks verfrissende gezonde melkalternatieven, verrijkt met calcium en vitamine D2 en B12. Deze producten zijn niet alleen heerlijk om te drinken of toe te voegen aan ontbijgranen/ muesli

meer..

Bolletje lichte crackers

Bolletje lanceerde eind 2017 nieuwe crackers, Bolletje Lichte Crackers Spelt & Bolletje Lichte Crackers Havermout. Voor de lancering wilde Bolletje visibility creƫren door middel van het maken van creatieve content die goed aansluit op de verschillende ontbijtmomenten.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP