Bo Schinkel

Ik ben Bo, 27 jaar oud en van jongs af aan gek op lekker eten. Het liefst geef ik elke dag een uitgebreid etentje, proef ik de kaart van een nieuw restaurant, vraag ik mij af welke wijn er bij een gerecht past en duik ik de keuken in voor nieuwe recepten. Waar ik vroeger alles at wat los en vast zat, zo denk ik nu na over de ingrediënten die ik gebruik. Ik vind lekker eten een must maar een gezond en fit lichaam eveneens en zo ontstond Beaufood. Mijn grootste passie is koken en mijn recepten doorgeven aan anderen en ik wil iedereen laten zien hoe lekker het is om gezond te eten. Dit doe ik fulltime via beaufood.nl maar ik geef daarnaast ook foodtastings, ontwikkel ik recepten op maat, kook ik op evenementen en geef ik samen met mijn vriend -die vinoloog is- wijnproeverijen. Kortom 24/7 foodie in hart en nieren! Het is de beste baan die ik mij kan wensen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Smulweb

Adverteren op Smulweb betekent dat je aanwezig bent op de grootste eten en drinken website (en apps) meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
2.500 K
SOCIAL BEREIK
350 K

Chantal Meijer

Ik ben Chantal, 29 jaar, voedingsdeskundige, communicatiedeskundige én de blogger achter Feelgoodbyfood. Feelgoodbyfood trekt dagelijks duizenden bezoekers meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
48 K

MamsatWork

MamsatWork is een blog met persoonlijke unieke content die soms scherp, soms emotioneel en vaak met een meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
20 K
SOCIAL BEREIK
24 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP