Bo Schinkel

Ik ben Bo, 27 jaar oud en van jongs af aan gek op lekker eten. Het liefst geef ik elke dag een uitgebreid etentje, proef ik de kaart van een nieuw restaurant, vraag ik mij af welke wijn er bij een gerecht past en duik ik de keuken in voor nieuwe recepten. Waar ik vroeger alles at wat los en vast zat, zo denk ik nu na over de ingrediƫnten die ik gebruik. Ik vind lekker eten een must maar een gezond en fit lichaam eveneens en zo ontstond Beaufood. Mijn grootste passie is koken en mijn recepten doorgeven aan anderen en ik wil iedereen laten zien hoe lekker het is om gezond te eten. Dit doe ik fulltime via beaufood.nl maar ik geef daarnaast ook foodtastings, ontwikkel ik recepten op maat, kook ik op evenementen en geef ik samen met mijn vriend -die vinoloog is- wijnproeverijen. Kortom 24/7 foodie in hart en nieren! Het is de beste baan die ik mij kan wensen.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Annemieke Statz

Hoi, ik ben Annemieke. Het gezicht achter Eethetbeter. Ik ben een enthousiaste dertiger met een passie voor meer..

READ MORE
SOCIAL BEREIK 9 K

Eef kookt zo

Eef Kookt Zo staat voor lekker, makkelijk & gezond en ook in die volgorde. Eef deelt hier meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 65 K
SOCIAL BEREIK 11 K

Betina Oostveen

Hi! Ik ben Betty en hou simpelweg gewoon van lekker eten! Al van kleins af aan heb meer..

READ MORE
SOCIAL BEREIK 20 K

Koken met Valess

Valess heeft een nieuw product in haar assortiment: Valess Filetstukjes. De Filetstukjes zijn in en grote diversiteit aan gerechten te gebruiken en zijn een aanvulling op het assortiment van schnitzel en gevulde filets.

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP