Billy van der Gaag

Hi! Ik ben Billy, 31 jaar en samen met mijn vriend woon ik in het mooie Delft. Alweer 8 jaar geleden ben ik Stofzuigerzen begonnen, toen ik voor het eerst ging samenwonen. Ik wilde mijn huishouden graag zo slim, simpel en duurzaam mogelijk inrichten. Ik was echter een newbie op dit gebied en had een hoop te leren. Met Stofzuigerzen begon ik mijn reis naar een leuker leven in huis. En inmiddels ontvangt de website maandelijks meer dan 140.000 bezoekers. Naast de nodige tips op huishoudgebied ga ik graag aan de slag met het testen van nieuwe, slimme keuken- en huishoudgadgets. Daarnaast ben ik veel in de keuken te vinden om de lezers te voorzien van lekkere vegetarische recepten die binnen een half uur op tafel staan. Wel zo makkelijk als je -net als ik- vaak geen zin hebt om lang in de keuken te staan, maar wel lekker én gezond wilt eten.

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

Eef kookt zo

Op de foodblog Eef Kookt Zo deelt Eef haar liefde voor koken, lekker eten en al haar keukengeheimen meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
135 K
SOCIAL BEREIK
33 K

Annemiek Verweij

Annemiek Verweij is de trotse eigenaresse van de populaire foodblog KeukenLiefde – uitgeroepen tot Beste Foodblog 2016 meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
65 K

Slank met Linda

Ik mag mijzelf dan gediplomeerd voedingsdeskundige noemen, maar belangrijker vind ik het dat ik ervaringsdeskundige ben in meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
46 K
SOCIAL BEREIK
219 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP