http://www.autoscout24.nl

Adverteren op AutoScout24 betekent dat je aanwezig bent op een van de grootste sites in Nederland waar particulieren en bedrijven hun auto’s kunnen aanbieden. Naast occasions biedt de site rijtesten en een uitgebreid aanbod van autonieuws in verschillende categorieën. Zo kan je lezen over entertainment systemen, styling & tuning, de laatste regelingen mbt belastingen en milieu en de ontwikkelingen op het gebied van autotechniek.

Met AutoScout24 bereik je een interessante doelgroep die je op verschillende manieren kunt benaderen. Zo is het mogelijk om te targeten op allerlei verschillende zoekcriteria, onder andere:

  • Merken
  • Modellen
  • Prijscategorie
  • Type auto
  • Bouwjaar
  • Kilometerstand
  • en nog veel meer!

Naast reguliere display uitingen kan je ook kiezen voor de succesvolle BrandDays bijvoorbeeld. Onze account managers vertellen er graag meer over! Zie de tab maatwerk oplossingen voor meer branding-mogelijkheden op AutoScout24.

NIEUW! AutoScout24 biedt sinds kort een advertorial positie in het magazine. Voorheen was in het magazine enkel redactionele content toegelaten, maar sinds kort mogen ook adverteerders van deze waardevolle positie gebruik maken voor het promoten van hun producten.

 

GERELATEERD IN Automotive

Bekijk nu ook!

NederlandMobiel

Adverteren op NederlandMobiel.nl betekent dat je  potentiële kopers en verkopers van voornamelijk auto’s, maar ook motoren, (brom)fietsen meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 310 K
SOCIAL BEREIK 948 K

Imke Walenberg

Imke Walenberg (32), woonachtig in Amsterdam-Oost, eigenaar en hoofdredacteur van de websites Daily Cappuccino en Stijlmeisje. Daarnaast meer..

READ MORE
SOCIAL BEREIK 7 K

Femme Frontaal

Dé nummer 1 autoblog voor de vrouwelijke kijk op auto’s. FemmeFrontaal is een online magazine met rij-impressies, meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 20 K
SOCIAL BEREIK 10 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP