Anouk de Rooij

Ik ben Anouk de Rooij, 24 jaar oud en mede eigenaar van The Lemon Kitchen. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool HAS Den Bosch als Food Innovator/designer. Ik werk momenteel als Food Designer. Ik heb veel gewerkt aan producten en concepten bij verschillende bedrijven.

Toen ik klein was, was ik al gek op buitenlandse gerechten met veel smaak en specerijen. Ik kook dus ook graag Aziatische en Surinaamse gerechten. Naast citrusvruchten ben ik ook dol op tropische vruchten, vooral de ananas. De vorm vind ik ook erg leuk, daarom verzamel ik allemaal ananas items.

Ik ben optimistisch, direct en een harde werker. Ik kook eigenlijk het liefst voor vrienden. Alleen voor mezelf koken vind ik minder leuk, het is gezellig als je lekker eten kunt delen. Daarnaast vind ik fotograferen erg leuk, maar ook het beheren van de website.

Koken hoeft niet moeilijk te zijn, je kunt er elke dag van genieten en het smaakt toch altijd lekkerder als je het vers maakt!

Ik ben inzetbaar voor:
Kookworkshops, Food content, Presenteren, Foodstyling, styling, productpresentatie en verkoop & Food-fotografie.

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

Lisa goes Vegan

Op haar website www.lisagoesvegan.com vind je makkelijke, gezonde en lekkere plantaardige recepten (zei iemand tempeh bacon of meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 27 K
SOCIAL BEREIK 70 K

DagjeWeg.NL

Door te adverteren op DagjeWeg.nl bereik je de mensen die een dagje weg aan het plannen zijn. meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 560 K
SOCIAL BEREIK 78 K

Little Spoon

Een oneindige liefde voor lekker eten en koken. Dol op het ontdekken van nieuwe plekjes en een meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 20 K
SOCIAL BEREIK 7 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP