Anouk de Rooij

Ik ben Anouk de Rooij, 24 jaar oud en mede eigenaar van The Lemon Kitchen. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool HAS Den Bosch als Food Innovator/designer. Ik werk momenteel als Food Designer. Ik heb veel gewerkt aan producten en concepten bij verschillende bedrijven.

Toen ik klein was, was ik al gek op buitenlandse gerechten met veel smaak en specerijen. Ik kook dus ook graag Aziatische en Surinaamse gerechten. Naast citrusvruchten ben ik ook dol op tropische vruchten, vooral de ananas. De vorm vind ik ook erg leuk, daarom verzamel ik allemaal ananas items.

Ik ben optimistisch, direct en een harde werker. Ik kook eigenlijk het liefst voor vrienden. Alleen voor mezelf koken vind ik minder leuk, het is gezellig als je lekker eten kunt delen. Daarnaast vind ik fotograferen erg leuk, maar ook het beheren van de website.

Koken hoeft niet moeilijk te zijn, je kunt er elke dag van genieten en het smaakt toch altijd lekkerder als je het vers maakt!

Ik ben inzetbaar voor:
Kookworkshops, Food content, Presenteren, Foodstyling, styling, productpresentatie en verkoop & Food-fotografie.

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

Annemiek Verweij

Annemiek Verweij is de trotse eigenaresse van de populaire foodblog KeukenLiefde – uitgeroepen tot Beste Foodblog 2016 meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK
68 K

Marina’s bakery

Op Marina’s Bakery ben je op de juiste plek voor de lekkerste bakrecepten! Marina’s motto is “iedereen kan meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
24 K
SOCIAL BEREIK
7 K

Smulweb

Adverteren op Smulweb betekent dat je aanwezig bent op de grootste eten en drinken website (en apps) meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
2.500 K
SOCIAL BEREIK
351 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP