Annemiek Verweij is de trotse eigenaresse van de populaire foodblog KeukenLiefde – uitgeroepen tot Beste Foodblog 2016 – en de lifestyleblog Huis- en TuinLiefde. Annemiek is een optimist die graag dagdroomt over mooie huizen en tuinen maar het liefst over het allerlekkerste eten. Daarna komt zij meestal in tijdnood omdat zij ineens honderd-en-een dingen tegelijk wil doen. Vooral koken dus. Dat is haar met de paplepel ingegeven: ‘Mijn oma was de beste chef-kok, mijn moeder is de beste thuiskok.’ Annemiek snuffelt dag en nacht onvermoeibaar in ‘hoogwaardige literatuur’: kookboeken. Met een hoofd dat naar eigen zeggen ‘borrelt als een ideeënstoofpotje’ creëert, schrijft en fotografeert zij zeven dagen per week haar eigen recepten, die zij soms vereeuwigt in ‘echt Hollywoodwaardige kookvideo’s’. ‘Lekker eten, drinken en koken,’ zo zegt Annemiek, ‘verrijkt niet alleen ons gezinsleven, maar maakt mij zelf ook alle dagen verrukkelijk gelukkig.’ En dat geluk wil zij delen. Met iedereen die net als zij van het lekkerste eten houdt. ‘Want KeukenLiefde is verslavend!’

Samenwerken met Annemiek? ‘Kom maar op,’ zegt ze stellig, ‘mijn arme hoofdje mag gerust overkoken!’

GERELATEERD IN Boodschappers

Bekijk nu ook!

De buik van Rotterdam

Dagelijks schrijft De Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Rotterdam. Hier vind je foto’s, interviews meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
200 K
SOCIAL BEREIK
109 K

Lisa goes Vegan

Op haar website www.lisagoesvegan.com vind je makkelijke, gezonde en lekkere plantaardige recepten (zei iemand tempeh bacon of meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
27 K
SOCIAL BEREIK
81 K

Puur Eten

De Nederlandse ‘foodblog-wereld’ wordt doorgaans gerund door vrouwen. Niets mis mee. Maar net als in het basisonderwijs meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK
30 K
SOCIAL BEREIK
2 K

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP