Anne de Graaf

Anne de Graaf, van www.annetravelfoodie.com, is een enthousiaste en positieve dertiger die anderen graag inspireert gezonder te eten en meer van de wereld te zien. Ze heeft een voorliefde voor groente, fruit, vegetarisch eten, sprankelende steden en mooie natuur. Haar foto’s springen er altijd uit op social media omdat ze professioneel en kleurrijk zijn. Ze is tweetalig en kan zowel in het Nederlands als in het Engels schrijven en presenteren. Doordat ze ook als drama docent en improvisatie acteur werkt is ze gewend om voor grote groepen te spreken. Ook heeft ze veel camera ervaring, waardoor ze goed in te zetten is promotie filmpjes.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Foodness

Foodness is hét online platform voor iedereen die gezond wil leven en lekker wil eten. Het is meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 75 K
SOCIAL BEREIK 50 K

Annemieke Statz

Hoi, ik ben Annemieke. Het gezicht achter Eethetbeter. Ik ben een enthousiaste dertiger met een passie voor meer..

READ MORE
SOCIAL BEREIK 9 K

Supersnelgezond

Carlo voorziet met zijn gezonde recepten maandelijks 200.000 unieke bezoekers van meer energie. Zijn recepten zijn namelijk gebaseerd meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 200 K
SOCIAL BEREIK 15 K

Bloggersevent DekaMarkt: een goed m...

DekaMarkt kwam dit najaar met een spaaractie waarbij men kon sparen voor messen van hoogwaardige kwaliteit. Wij organiseerden een bloggers evenement en maakten instructievideo’s.

De Miele Kookchallenge

Miele vroeg Semilo om de inbouwapparatuur onder de aandacht te brengen. Samen met 24Kitchen chef Roberta Pagnier dagen we zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

Kenwood Xmas Battle

Kenwood wilde een campagne opzetten waarbij zij haar keukenmachine de Kenwood Chef Titanium onder de aandacht brengt. De doelstelling van de campagne is om de merkvoorkeur te vergroten en zichtbaarheid

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP