Anne de Graaf

Anne de Graaf, van www.annetravelfoodie.com, is een enthousiaste en positieve dertiger die anderen graag inspireert gezonder te eten en meer van de wereld te zien. Ze heeft een voorliefde voor groente, fruit, vegetarisch eten, sprankelende steden en mooie natuur. Haar foto’s springen er altijd uit op social media omdat ze professioneel en kleurrijk zijn. Ze is tweetalig en kan zowel in het Nederlands als in het Engels schrijven en presenteren. Doordat ze ook als drama docent en improvisatie acteur werkt is ze gewend om voor grote groepen te spreken. Ook heeft ze veel camera ervaring, waardoor ze goed in te zetten is promotie filmpjes.

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Patesserie

Met PaTESSerie reis je de hele wereld rond op zoek naar de lekkerste inspiratie voor zoet en meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 19 K
SOCIAL BEREIK 3 K

De man die koken kan

Op de man die koken kan deelt Walter Luitwieler wekelijks zijn recepten en ervaringen als man thuis meer..

LEES MEER
WEBSITE BEREIK 15 K
SOCIAL BEREIK 2 K

Saskia Gevers

Hoi! Ik ben Saskia (1986), en ik ben het gezicht achter Blij Suikervrij. Ik ben opgeleid tot sociaal meer..

LEES MEER
SOCIAL BEREIK 22 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk onze
cases

Influencer event Monte Scroppino

Op zaterdag 3 juni was de start van de campagne van Monte Scroppino op foodfestival Taste of Amsterdam. Een Kwestie van Smaak heeft als aftrap voor de influencerscampagne een feestelijk foodbloggersdiner georganiseerd.

meer..

Koken met Valess

Valess heeft een nieuw product in haar assortiment: Valess Filetstukjes. De Filetstukjes zijn in en grote diversiteit aan gerechten te gebruiken en zijn een aanvulling op het assortiment van schnitzel en gevulde filets.

meer..

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP