24Kitchen24Kitchen is vooral bekend geworden als (enige) foodzender in Nederland. Bij vrijwel alle aanbieders wordt vierentwintig uur per dag programma’s over alles dat met food te maken heeft uitgezonden. 24Kitchen heeft naast de zender een online platform met een gigantische receptendatabase, videorecepten, tips, nieuws, informatie en meer. 24Kitchen.nl is daarmee een van de grootste receptenwebsites van Nederland. Naast ons land is 24Kitchen ook actief in landen als Portugal, Turkije, Finland, Servië, Slovenië en Kroatië.

Voor 24Kitchen is gezond eten een must is, ze geven betrouwbare voorlichting over gezond eten kopen, koken en bereiden. Gezond eten kan bijdragen aan het uitblijven van ziektes en overgewicht, en bovendien is gezond eten ook heel lekker! Toch is de stap van fastfood naar good food niet altijd één-twee-drie gezet en weten consumenten niet altijd waar zij eerlijke informatie over gezonde voeding kunnen vinden. 24Kitchen gelooft dat gezond eten ieders levensstijl kan en moet worden, en wil mensen graag inspireren en motiveren bewust om te gaan met voeding.

Op de website geven chefs een scala aan tips en een bron van  inspiratie om lekker en gevarieerd te eten. Daarbij geven ze zoveel mogelijk uitleg over ingrediënten en hun herkomst.

Naast de televisieprogramma’s en de website brengt 24Kitchen vijf keer per jaar een digitaal magazine vol inspiratie uit, is er een wekelijkse nieuwsbrief en ontvangt je via de mobiele app dagelijks een nieuw recept voor een gezonde maaltijd. 24Kitchen probeert Nederland op verschillende manieren te overtuigen van hun duidelijke boodschap: gezond eten is voor iedereen!

GERELATEERD IN Food

Bekijk nu ook!

Biernet.nl

Biernet.nl is de grootste biersite van Nederland en geeft uitgebreide informatie over bier, merken, prijzen, aanbiedingen, brouwerijen, bierkoeriers en evenementen. meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 325 K
SOCIAL BEREIK 8 K

Healthy Lives

Neem je je iedere keer voor om wat aan je gezondheid te doen? Healthylives helpt je op meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 50 K
SOCIAL BEREIK 3 K

FitBeauty

Fitbeauty is in minder dan vijf jaar tijd gegroeid van een persoonlijk blog over afvallen en voeding meer..

READ MORE
WEBSITE BEREIK 174 K
SOCIAL BEREIK 30 K

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen.

Bloggersevent DekaMarkt: een goed m...

DekaMarkt kwam dit najaar met een spaaractie waarbij men kon sparen voor messen van hoogwaardige kwaliteit. Wij organiseerden een bloggers evenement en maakten instructievideo’s.

Influencer event Monte Scroppino

Op zaterdag 3 juni was de start van de campagne van Monte Scroppino op foodfestival Taste of Amsterdam. Een Kwestie van Smaak heeft als aftrap voor de influencerscampagne een feestelijk foodbloggersdiner georganiseerd.

Download onze tariefkaart

Download

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP