Wat we doen

Wij verbinden graag jouw merk met jouw doelgroep op een creatieve manier.

Van vraag naar idee, van idee naar concept, van concept naar resultaat.

Creatie en planning gaan bij ons hand in hand. Zo helpen wij onze opdrachtgevers met het ontwikkelen en doorvoeren van hun strategie.

Van ambitie naar realisatie.

Onze klanten hebben één ding gemeen, ze dromen allemaal over de toekomst. En wij dromen graag met ze mee. Tegelijkertijd maken wij graag de dromen van onze klanten waar.

Een strategie die werkt.

Wij zijn niet zo van de dikke en dure rapporten. Liever zitten we aan tafel bij onze klanten om met hen te sparren dan dat we achter onze bureaus zitten. We luisteren graag goed naar ideeën en ambities en maken deze graag concreet met een duidelijk plan van aanpak.

Aanpakken dat plan!

Aan papieren tijgers hebben wij een broertje dood. Wij zorgen er voor dat een plan van aanpak een plan is dat ook echt aangepakt wordt. We maken duidelijke afspraken met onze klanten over de doelen die we samen willen bereiken en over de stappen die we hiervoor ondernemen. En we zorgen ervoor dat onze resultaten duidelijk meetbaar zijn.

Naast de stoel van de klant.

Wij vinden dat onze klanten vooral op hun eigen stoel moeten blijven zitten. Tenslotte bepalen zij zelf welke richting ze uit gaan en hebben zij zelf alle kennis aan boord over hun product en markt. Wij zitten wel graag naast onze klant om mee te denken, ze te helpen de juiste keuzes te maken en hen te ontzorgen.

Data & Insights

Het gebruik van data is niet meer weg te denken als het gaat om het nemen van de juiste beslissingen. Dankzij de vele campagnes die wij binnen ons netwerk verzorgen weten we heel veel over onze bezoekers. Deze kennis zetten we uiteraard in om jou optimaal van advies te voorzien.

Consumenten onderzoek

Regelmatig houden we onderzoeken onder consumenten, gewoon om te zien wat er leeft en welke trends er opkomend zijn. Graag betrekken wij jouw merk bij het samenstellen van deze onderzoeken. Samen onderzoeken we wat er leeft binnen het schap.

Creatief? Uiteraard maar wel graag onderbouwd.

Wij vinden dat een goed concept herkenbaar, creatief èn goed onderbouwd moet zijn. Daarom werken wij alleen met de beste influencers in de markt. Onze influencers zijn bij uitstek in staat om naast creatie de benodigde ‘harde feiten’ bij jouw klant boven water te krijgen. Feiten die nodig zijn vinden wij om content op de juiste manier te bedenken en onder de aandacht te brengen.

Van bereiken naar betrekken…

Er zijn veel partijen die zeggen dat ze jouw publiek kunnen bereiken. Dat kunnen wij dus ook. Wij leggen de lat liever een stuk hoger en denken na over hoe we jouw publiek kunnen betrekken bij jouw missie. Hoe wil je overkomen op jouw klanten? Welk verhaal ga je vertellen? Hoe ga je jouw publiek inspireren? Vragen waar wij energie van krijgen. Energie die we graag aan jou teruggeven in een op maat bedacht plan (van aanpak).

We love audiences!

De consument is grillig, de media divers. Als merk moet je continue onder de aandacht blijven. Hoe zorg je ervoor dat je van jouw publiek ook echte fans maakt? Hoe betrek je ze bij jouw verhaal en wat is er nodig om zo’n fanbase op te bouwen en vast te houden? Wij maken inmiddels voor diverse klanten echt werk van het bouwen van zogenaamde ‘audiences’. Werk dat we ook dolgraag voor jou willen verrichten.

Onderscheidend en opvallend

Een gemiddelde consument ziet dagelijks 2500 reclames. Wat is er nodig om een onderscheidende en opvallende boodschap te maken, één die men onthoudt? Onder het motto ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’ houden we ons dagelijks bezig met het beantwoorden van deze belangrijke vraag voor jou.

Passie voor creatie

Identiteit, authenticiteit en merk DNA, het zijn belangrijke ingrediënten om de juiste creatieve uitingen te bedenken. Wij voegen daar graag nog een flinke dosis passie aan toe. Alles wat aandacht krijgt groeit, dat geldt dus ook voor creatie ontwikkeling.

Wij vertonen graag merk-waardig gedrag

‘Je ziet het pas als je het doorhebt’. Deze Cruijffiaanse uitspraak slaat voor de volle honderd procent op onze manier van werken. We geven je alleen advies over creatie als we jou als onze klant volledig begrijpen, eerder niet. Dus veel luisteren, doorvragen en samen sparren. Maar da’s logisch.

Stand out from the crowd!

De tijd dat creatie de sluitpost op de begroting was ligt ver achter ons. In de complexe digitale wereld waarin we leven moeten de uitingen exact aansluiten op datgene waar een merk voor staat. Tegelijkertijd moeten de uitingen ook onderscheidend en voor de doelgroep herkenbaar zijn. Die twee vereisten brengen wij graag samen in impactvolle creaties.

Van zorgen naar ontzorgen

Het maken van een creatieve productie zoals het maken van een video, het opzetten van een Instagram account of het bedenken van een event is een tijdrovende bezigheid. Wij vinden het een uitdaging om al jouw wilde ideeën en plannen te bundelen tot een logisch geheel. We vinden het ook prettig om daarbij meteen de rol van regisseur op ons te nemen.

1-op-1 marketing

Digitaal is uitgegroeid tot het grootste 1-op-1 kanaal om marketing te bedrijven. En dat geeft extra uitdagingen voor jou als adverteerder. Hoe start je op de juiste wijze de dialoog met je klant? Hoe bouw je jouw verhaal op? Maak je gebruik van influencers? Zet je sociale media in en zo ja welke? Het zijn vragen waar wij ons dagelijks mee bezig houden.

A little less more

Het aanbod aan digitale media is enorm en dat maakt de uiteindelijke keuze complex. Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste media te kiezen en dat ook nog eens in de juiste volgorde. Als wij ook jouw adviseur mogen worden zorgen wij ervoor dat je van ons een goed onderbouwd media advies krijgt. Op tijd en binnen budget, zoals het hoort.

Van groot bereik naar groot in bereik

Natuurlijk, we staan in de top 5 van grootste digitale bereiksnetwerken in Nederland. We kunnen binnen afzienbare tijd heel Nederland bereiken als het moet. Maar liever buigen we ons over de vraag hoe we binnen ons netwerk de juiste consument op het juiste moment met de juiste boodschap bereiken voor jou. Dat vinden wij nou echt dé uitdaging die we aan moeten gaan voor jou als onze opdrachtgever.

Keuzes maken

Als we je media advies geven kiezen we altijd voor de beste inzet aan media. Wij werken met veel uitgevers en influencers samen. En mochten we tijdens het maken van ons advies er achter komen dat we een partij toch nog niet kennen die wel ingezet moet worden dan zorgen we ervoor dat we hen snel leren kennen. Het leven bestaat uit keuzes maken, bij het maken van een goed mediaplan is dit niet anders.

HEB IK JE AANDACHT?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Daarmee word je op de hoogte gehouden van de nieuwste trends op het gebied van display en content advertising. Daarnaast delen wij onze nieuwe samenwerkingen en inspiratievolle content.

Download onze sitelist

Download

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op