Vergelijk.nl pioniert in de wereld van productvergelijken en innoveert succesvol met krachtige e-commerce oplossingen. ‘Met het uitbesteden van de commerciële exploitatie van de display advertising propositie, kan het team van Vergelijk.nl zich volledig concentreren op het verbeteren van de consumentenervaring’, aldus Ben Kerkhof (directeur Vergelijk.nl). Na grondige selectieprocedures heeft Vergelijk.nl gekozen voor een partnership met Semilo.

 

 

Semilo zal actief voor Vergelijk.nl de bestaande display inventory verkopen en zogenaamde native proposities ontwikkelen. Op die manier geeft Semilo adverteerders nog betere mogelijkheden om op Vergelijk.nl in contact te komen met de zich oriënterende consument. Met deze samenwerking verwacht Vergelijk.nl haar leidende positie in markt van product- en prijsvergelijkingssites verder te verstevigen.

 

Over Vergelijk.nl

Vergelijk.nl is één van de grotere prijsvergelijkers van Nederland. Maandelijks raadplegen ruim 1,5 miljoen Nederlanders de site om producten en prijzen te vergelijken. Als eerste vergelijkingssite van Nederland helpt Vergelijk.nl al meer dan 17 jaar consumenten bij het maken van product- en winkelkeuzes. De organisatie heeft een actieve rol in de driehoek tussen de consument, winkel en fabrikant.

Op de website van Vergelijk.nl kunnen bezoekers ruim 2 miljoen producten met elkaar vergelijken en de meningen en adviezen van duizenden andere consumenten over producten en winkels lezen. Door inzicht te geven in de verschillen tussen producten, prijzen en winkels maakt Vergelijk.nl het makkelijker voor consumenten om een aankoopbeslissing te nemen.

Over Semilo

Semilo bedient sinds 2005 een groeiend netwerk van digitale uitgevers met premium advertising diensten, waaronder Smulweb en Datumprikker. Semilo verbindt merk en doelgroep op een creatieve manier door middel van display, content en social advertising en heeft daarnaast een groot influencer netwerk.

Voor vragen over dit persbericht kunt u terecht bij Ben Kerkhof, algemeen directeur Vergelijk.nl: ben@vergelijk.nl of bij Marcel Schuyt, directeur eigenaar Semilo: marcel.schuyt@semilo.nl