Om de uitgebreide samenwerking met Shazam een vliegende start te geven, hebben wij, in samenwerking met Armada Music en Cloud9, eergisteren een exclusief en inspiratief evenement georganiseerd waarbij alle mogelijkheden gepresenteerd werden. Exclusief vanwege de getoonde cases, de behandelde onderwerpen en zeker vanwege de locatie The Club, de private club van Armada Music.

Naast de presentatie en de getoonde cases is er tijdens deze sessie ook, op toepasselijke wijze, een mediabudget van € 5.000,- weggegeven. Elles Haverkort van The Walt Disney Company is de gelukkige winnaar geworden nadat ze de juiste enveloppe ge-Shazamed had met gebruikmaking van de nieuwe Visual Shazam techniek.

De geslaagde sessie werd uiteraard afgesloten met een gezellige borrel en bij de locatie passende muziek.

Voor degene die het hebben gemist, sinds 1 januari 2016 hebben Shazam en Semilo een al goede samenwerking nog beter gemaakt! Naast de vele display-mogelijkheden binnen Shazam, waar Semilo al een aantal jaar verantwoordelijk voor is, behoort nu ook Shazam Connect tot het portfolio en is Semilo daarmee de exclusieve vertegenwoordiger van Shazam binnen Nederland.

 

Probeer het hier zelf en Shazam onderstaande afbeelding.

  1. 1. Open App
  2. 2. Tap Camera
  3. 3. Shazam

21x14,8 Shazam in The Club_DEMO_2

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van de bestaande en nieuwe technieken en / of wil je de presentatie die Josh heeft gegeven ontvangen? Neem dan contact op met Charissa of Pascal.