Vandaag maken digitaal specialist Semilo en mediagroep Azerion bekend dat ze hun krachten bundelen. Door de content marketing en sales-ervaring van Semilo te combineren met de technische platforms, de content en de kennis van Azerion kunnen de partijen een completer aanbod realiseren voor uitgevers en adverteerders.

Azerion verwerft een 100% belang in de 13 jaar jonge exploitant uit Amsterdam. Alle media-verkoop activiteiten van de groep zullen in Nederland vanuit Semilo worden aangeboden. Marcel Schuyt, mede-oprichter van Semilo, wordt verantwoordelijk voor deze verkoopactiviteiten.

Sebastiaan Moesman, board member bij Azerion:

“Semilo is een stabiele en bekende speler in de Nederlandse digitale mediawereld en vormt daarmee een belangrijk stuk in de puzzel voor onze strategie waarin we Nederlandse adverteerders en uitgevers helpen eenvoudig dichter bij elkaar te komen met een scala aan technische-, media-, data- en content-oplossingen ”

Semilo-oprichter Hans Caspers:

“Het samengaan met Azerion betekent dat we nog hechter en beter kunnen samenwerken met partners als Improve Digital en Widespace. Daarnaast werken we al sinds 2012 samen met het Franse AdUX, sinds oktober 2018 ook onderdeel van de Azerion groep. Om uitgevers blijvend goed te kunnen bedienen is naast een solide verkooporganisatie ook sterke technologie nodig en de combinatie van onze bedrijven voorziet hierin.”

Over Azerion

Azerion brengt consumenten, adverteerders en uitgevers in Europa op een gemakkelijke en veilige manier bij elkaar met haar media, technologie en entertainment content.

Sterke Europese merken en technologieën gecombineerd met lokale kantoren in Amsterdam, Berlijn, Barcelona, Brussel, Copenhagen, Düsseldorf, Helsinki, Istanbul, Lissabon, Londen, Madrid, Milaan, München, Parijs en Stockholm stellen Azerion in staat om adverteerders en uitgevers op maat gemaakte advertising- en content-oplossingen aan te bieden. Het bedrijf bereikt elke maand honderden miljoenen Europeanen..

Voor meer informatie over Azerion (English):

Tel: +49 173 186 3600
E-mail: s.fullemann@azerion.com
Website: www.azerion.com

 

Over Semilo

Semilo is in 2005 opgericht door Hans Caspers en Marcel Schuyt en werkt met ruim 80 uitgevers en 50 influencers aan content- en marketingplannen die merken dichter bij de consument brengen.

Door het maken van hoogwaardige content voor merken en het distribueren van deze content op ons netwerk van websites, apps en sociale kanalen zorgen we voor een relevante verbinding tussen het merk en de consument. Daarnaast is Semilo gespecialiseerd in het optimaliseren van inkomsten uit display, video en native advertising. Bij het bedrijf werken 20 specialisten.

Voor meer informatie:

Hans Caspers
Tel: +31 626 02 22 43
E-mail: hans.caspers@semilo.nl