Aanbieding appSemilo breidt met Aanbieding app van Syndicate Plus het mobile portfolio uit en biedt adverteerders de kans om de boodschapper te bereiken in de supermarkt. De Aanbieding app biedt een overzicht van alle supermarkt aanbiedingen in Nederland. Per maand gebruiken meer dan 60,000 unieke consumenten de app om tijdens de boodschappen de meest voordeligekeuzes te maken. Hét ideale moment voor adverteerders om in te haken op de wensen van de boodschapper.

De kracht van de Aanbieding app zit in het gebruiksmoment. De app wordt gebruikt vlak vóór of tijdens het doen van de boodschappen. Het is voor zowel supermarkten als fabrikanten heel interessant om de boodschapper op het ideale moment te benaderen, namelijk in de beslissings- en aankoopfase. Middels de Aanbieding app biedt Semilo adverteerders de mogelijkheid om de boodschapper te bereiken met specifieke aanbiedingen tijdens het aankoopmoment  in de supermarkt.

De app biedt naast aanbiedingen ook een handig boodschappenlijstje en zoekmogelijkheden naar merken, producten, categorieën en alle supermarktlocaties inclusief openingstijden. Voor Semilo is de samenwerking met de ontwikkelaar van de app, Syndicate Plus, weer een stap om het mobile portfolio te vergroten. De Aanbieding app is er voor de iPhone, Android en Windows 8.