Eén van onze foodbloggers is Linda. Linda heeft haar eigen blog Lekker eten met Linda. Een mooie overzichtelijke website waar zij advies geeft om stap voor stap gezonder te eten maar vooral ook lekker! Zij geeft veel inspiratie en maakt heerlijke gerechten die makkelijk te bereiden zijn. Een mooi blog die nog elke dag groeit met op dit moment een uniek bereik rond de 84.000 per maand. 

 

Ben jij ook benieuwd wie de dame achter Lekker eten met Linda is? 

 

IMG_0462-1(1)

Vertel, wie ben je en wat doe je? 

Hi, ik ben Linda en gek op koken en lekker eten. Of het nu voor mijn gezin is, mijn eigen lunch of voor vrienden. Koken en lekker eten maken mij blij.

 

Waarom Food?

Ik sta op en denk aan eten, totdat ik naar bed ga. Vanaf mijn studie heb ik altijd in de Fast Moving Consumer Goods gewerkt. Zowel aan fabrikantenzijde als bureauzijde. Bij mijn laatste werkgever was ik verantwoordelijk voor kooksamplingsactiviteiten op locatie. Nu heb ik van mijn hobby, koken, zelfs mijn werk gemaakt. Ik vind het te gek om in de keuken te rommelen en dit vervolgens lekker samen op te eten. Juist het sociale aspect aan eten vind ik belangrijk, bijvoorbeeld even met elkaar de dag doornemen.

 

Food: zoet of hartig? Wat is je specialiteit? 

Nou dat is bij mij heel duidelijk, ik ben gek op hartig eten. Geef mij de keuze tussen een stuk taart of kaas en ik kies voor het laatste. Als bakster val ik regelmatig door de mand, omdat mijn recepten niet altijd in één keer lukken en daar schrijf ik uitgebreid over.

Mijn specialisme zijn mijn havermout en groenterecepten. Met name bij de lunch neem ik bijna altijd groenvoer en die recepten post ik op het blog om te zien hoe makkelijk ze klaar te maken zijn en bovenal zijn ze erg lekker.

 

Op bezoek bij’ is één van de thema’s die je ook ter inspiratie langs laat komen op jouw blog, kan je hier iets meer over vertellen?

Naast lekker koken en eten ben ik ook gek op reizen. Zeker voordat de kinderen kwamen heb ik samen met mijn man een aantal prachtige plekken in de wereld bezocht. Ik kies de bestemming onder andere uit op basis van het eten in de omgeving. Van tevoren heb ik dan uitgebreid onderzoek gedaan naar restaurants of ambachtelijke winkeltjes of wat dan ook. De categorie “Op bezoek bij” gaat dan ook over mijn bezoek aan deze plekken in zowel Nederland als daarbuiten.

 

Waarom denk jij dat bloggen zo goed werkt? 

Bloggen is heel persoonlijk. Ik neem mensen mee in mijn reis naar gezonder en vooral lekker eten. Ik heb mijn blog natuurlijk niet voor niks Lekker eten met Linda genoemd. Ik geef een kijkje in mijn leven. En juist de persoonlijke accenten worden erg gewaardeerd. In het begin vond ik het erg spannend om mijzelf zo kwetsbaar op te stellen. Nu weet ik niet beter en dit geeft een herkenbaar beeld voor mensen.

 

collage linda 2(2)

 

Waar baseer jij je keuze op voor het schrijven van een (commercieel) blog?

Deze vraag is eigenlijk heel simpel te antwoorden. Alleen die recepten die lekker genoeg zijn, komen op het blog terecht. Het blog is een afspiegeling van mijn persoonlijke smaak. Ik geloof dat de kracht van een blog is, zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. De lezer prikt er zo doorheen als het artikel niet authentiek is. Als je goed oplet zie je ook dat mijn lijst met toetjes veel korter is dan die van de lunch gerechten. Dat komt omdat ik nu eenmaal minder desserts eet en wel elke dag een feestje van mijn lunch maak.

 

 

Hoe zie jij de toekomst?

Laat ik eerst even terugkijken. Ik ben nu 2 jaar bezig en ik heb daarin al zoveel meer bereikt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Mijn grootste droom is ooit een eigen kookboek uitbrengen, maar daarvoor wil ik eerst nog meer ervaring op doen.

 

 

Benieuwd wat deze engager voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.