Één van onze food engagers is Kelly van GoodFoodLove. Ze is een échte foodlover en ze reist ontzettend graag de wereld rond. Hier schrijft zij over op haar blog. GoodFoodLove is al geruime tijd een mooi blog in ons netwerk.

 

Ben jij ook benieuwd wie de dame achter GoodFoodLove is?

 

V3ertel, wie ben je en wat doe je? 

Hi! Ik ben Kelly en ik ben een echte foodlover. Of ik nu zelf achter de pannen sta of uit eten ga in binnen- of buitenland, ik vind het te gek om erover te schrijven. Dat doe ik dan ook op mijn blog Goodfoodlove, waar ik dagelijks lezers inspireer met heel veel lekkers.

Waarom Food en Travel?

Omdat ik écht heel erg gek ben op eten en op reizen haha! Ik vind het leuk om zelf nieuwe dingen uit te proberen en recepten te maken in een gezond bourgondische stijl. Daarnaast vind ik het fantastisch om nieuwe smaken en landen te ontdekken, en een reis is voor mij dan ook niet compleet als ik niet lekker gegeten heb. Ik deel graag mijn enthousiasme over deze twee onderwerpen en vind het heel leuk om te zien dat ik mensen ermee aansteek.

 

Food: zoet of hartig? Wat is je specialiteit? 

Toch echt hartig. Ik maak vooral lunch- en dinerrecepten en die zijn zo goed als altijd hartig. Bij zoet denk je al gauw aan bakken, en hoewel ik het heel erg leuk vind ben ik er wat minder goed in. Koken gaat echt op gevoel, bakken lijkt bijna natuurkunde. Om het op te eten vind ik zoet dan weer wel heel lekker.

Travel: welk land zou je nog ontzettend graag willen bezoeken? 

Wow, dat is een lastige! Vooral omdat het echt onmogelijk is om één land te noemen. Europa ken ik inmiddels aardig, en ik ben nog niet zo heel lang geleden voor het eerst daar buiten geweest. In december gaan we naar Bali, wat hoog op mijn lijstje staat. Qua steden staan New York en Kaapstad sowieso op mijn wishlist en qua landen IJsland, Australië, Cuba en Zuid-Afrika. En daar bij zo ongeveer de hele rest van de wereld 😉

Waarom denk jij dat bloggen zo goed werkt? GFL

Omdat het persoonlijk is. Ik merk dat ik zelf alleen dingen deel waar ik enthousiast van word, en op die manier kan je ook heel goed dat enthousiasme overbrengen op de lezer. Wanneer iemand zich met een blogger kan identificeren zal hij of zij (waarschijnlijk) ook snel iets van deze blogger aannemen. Daarbij is het, als je het mij vraagt, de allerleukste baan ter wereld en ik denk dat dat van heel veel blogs afstraalt en dat het mede daarom heel leuk is om te lezen.

Waar baseer jij je keuze op voor het schrijven van een (commercieel) blog?

Ik schrijf niet zomaar alles. Mijn blog is een verlengstuk van mij en een soort online etalage: daar passen geen dingen of producten tussen die ook niet bij mij passen. Wanneer ik een bepaald product dus niet lust, of om een reden niet eet, kan ik dat dus nooit met enthousiasme aanprijzen. En dat is nou precies hetgeen wat ik wel wil doen op Goodfoodlove: mijn enthousiasme over dingen overbrengen.

Hoe zie jij de toekomst?

Rooskleurig haha! Goodfoodlove is sinds een jaar naast mijn hobby ook mijn bedrijf en ik mag wel zeggen dat ik een goed eerste jaar heb gehad. Ik vind het zó leuk en ik leer elke dag nog zo veel, dat ik het zeker voor me zie dat ik dit nog een hele lange tijd met heel veel plezier blijf doen.

 

Benieuwd wat deze engager voor jouw merk kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.