Het wordt koud, de winter is aantocht! Iedereen bereidt zich voor op de koude maanden. Veel mensen gaan de komende maanden op zoek naar een mooi wintersportland om van de pistes af te dalen. Vanaf november zal het verkeer rondom onze wintersportwebsites toenemen. In december zal er een piek ontstaan en dit zal geleidelijk aan weer afnemen rond januari en februari. Omdat de koude maanden eraan komen lichten wij graag onze wintersportwebsites uit voor je.

 

SneeuSneeuwhoogtewhoogte
Met een bereik van ruim 1 miljoen unieke bezoekers per maand is Sneeuwhoogte de meest bezochte wintersportwebsite van Nederland en België. Interessant is dat er sinds dit jaar meer native posities beschikbaar zijn. Zoals de rubriek ‘In de spotlight’ en ‘Top aanbiedingen’.

 

De app van Sneeuwhoogte biedt je uitgebreide informatie en voorpret. Daarnaast is de app ook ideaal om het weer te checken tijdens je vakantie en om foto’s te uploaden. In de app zijn natuurlijk advertentie mogelijkheden en bereik je rond de 350.000 unieke bezoekers per maand.

 

 

 

Snowplaza

Op deze wintersportwebsite vindt de bezoeker informatie over alle dorpen en gebieden in de Alpen, Noorwegen en de USA compleet met foto’s, skikaarten, webcams, sneeuwhoogten en weersinformatie en recensies. Daarnaast houden dagelijkse weblogartikelen de wintersportliefhebbers op de hoogte van o.a. het laatste nieuws, ontwikkelingen, reisverslagen en het Alpenweerbericht. Het uniek bereik behaalt de 500.000 per maand.
Snowplaza.nl heeft een groot aantal vaste bezoekers die de website dagelijks bezoeken en wekelijks op de hoogte worden gehouden via de Snowplaza Nieuwsbrief (75.000 abonnees).

 

Winterplaza
winterplaza-logoWinterplaza richt zich voornamelijk op het wintersportweer. Deze website biedt duidelijke overzichten van de sneeuwval in alle belangrijke wintersport gebieden in Europa én daarbuiten.  Wil je ook zien hoe het eruitziet in jouw favoriete skigebied dan kun je de verschillende webcams raadplegen. Winterplaza is goed voor een uniek bereik van ruim 450.000 per maand.

 

Mijn Sneeuw
Op Mijnsneeuw (250.000 uniek bereik per maand) vind je de actuele sneeuwhoogte in meer dan 1.000 wintersport bestemmingen in Europa en Noord-Amerika. Op deze website tref je veel up-to-date informatie die je nodig hebt voordat je weggaat, o.a. 5- daagse weersvoorspelling en informatie over lokale skischolen. Ook wordt er een blog bijgehouden waar diverse auteurs hun wintersport ervaringen delen.

Daarnaast biedt Mijnsneeuw een overzicht van wintersportreizen, vakantiewoningen en hotels in de mooiste wintersport bestemmingen.

 

Targeting mogelijkheden
Op de bovengenoemde websites zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot targeting aanwezig. Je kan breed inschieten of selectief te werk gaan en jouw doelgroep direct bereiken door te targeten op o.a. weertype, skigebieden of landen.

 

Naast dat er veel mogelijkheden zijn op de wintersport websites zijn er ook diverse bloggers die graag schrijven over een wintersportbestemming, wintersportoutfit of een lekker winters recept. Zeer binnenkort zullen we dieper ingaan op ons bloggersnetwerk. Mocht je nu al vragen hebben over ons wintersportchannel of ons bloggersnetwerk. Neem gerust contact met ons op.