Deze winter zullen de Nederlanders weer massaal op wintersportvakantie gaan. Maar allereerst zullen ze zich oriënteren op de verschillende wintersportwebsites. Semilo heeft het grootste digitale Wintersport channel van Nederland waar je de wintersporter op het juiste moment kan bereiken. Om het makkelijk en voordelig te maken voor jou als adverteerder bieden wij nu handige voordeelpakketten aan.

Op de bekende en kwalitatieve sites als Snowplaza en Sneeuwhoogte.nl komt de wintersporter om zich te oriënteren op wintersportgebieden, accommodaties, reizen, weer & sneeuw, vakantietips en nog veel meer. Dit is het ideale moment en plek om je doelgroep te bereiken als adverteerder.

Voordeelpakketten

Om extra impactvol en voordelig aanwezig te zijn bij je doelgroep bieden we onderstaande voordeelpakketten aan. Hoe impactvoller het pakket, hoe meer korting je ontvangt. Ga voor goud en pak 50 procent korting!

Voordeelpakketten

Brons: Zichtbaarheid op een zeer relevant channel
Zilver: Zichtbaarheid in combinatie met sponsored content waarmee je boodschap redactioneel oogt.
Goud: Zichtbaarheid, sponsored content en een special page waarmee je boodschap volledig in de websites wordt geïntegreerd.

Voorbeeld uitingen

Op het Wintersport channel zijn diverse manieren van adverteren mogelijk, van premium display tot content integratie. Zie hier een voorbeeld van de uitingen, klik op de afbeelding om te vergroten.

Voorbeeld uitingen

Kijk hier voor alle bereikcijfers en mogelijkheden van het channel Wintersport of bekijk hier de: Mediakit Wintersport

Mijnsneeuw_logo  Winterplaza_logo  sneeuwhoogte-logo snowplaza-logo

Geïnteresseerd in een van de voordeelpakketten of wil je gewoon meer informatie en/of cases? Neem dan contact op met Erwin de Rooij; bel 06 15 07 18 33 of mail naar erwin.de.rooij@semilo.nl