Nu we afscheid hebben moeten nemen van de zomer beginnen bij ons de wintersportkriebels te komen. En met ons, kunnen nog vele andere Nederlanders niet wachten om weer de piste op te gaan. Wil jij met jouw merk de wintersporter bereiken? En weet je dat dit kan met gave content op Weerplaza en de speciale wintersportsectie? Van blogs, social media posts tot het sponsoren van de live webcam in wintersportgebieden. Bekijk hier onze Wintersport Special en laat je inspireren.

STRATEGIE

STAP I: KIES JOUW WEEREXPERT

Michiel Severin
Meteoroloog

“Ik hou heel erg van skiën, dat steeds op je billen zitten bij snowboarden is niets voor mij. Ik zou graag off-piste willen skiën maar daar heb ik nog wel wat lessen voor nodig. Ik houd mijn hele leven erg van sneeuw. Er kan nooit genoeg vallen. Aangezien we in Nederland er meestal maar matig vanaf komen, is een reis naar de bergen een mooie vervanging. En dan is het een kleine stap om de latten op te gaan en de liefde voor het skiën te laten ontstaan. Mijn favoriete ski-oord is Les Menuires en Les Trois Vallées: het is heerlijk om daar lange tochten te maken en bergkam na bergkam te overwinnen. Daarbij uitzicht op de Mont Blanc..heerlijk!.”

Marco Verhoef
Meteoroloog & presentator NOS

“Mijn passie voor wintersport is begonnen toen ik ruim 20 was. Nadat ik één keer de bergen in was geweest was ik direct verkocht. Dit houd ik inmiddels al een flink aantal jaren vol. Ik ben echt een ski-liefhebber. Het liefst ski ik on-piste. Mijn favoriete ski-oorden zijn de Dolomieten, Wolkenstein en Val Gardena. Het weer is vaak net wat zonniger en stabieler. Italianen zijn meesters in kunstsneeuw, mocht er onvoldoende natuurlijk wit goud liggen. En het eten is (ook op de pistes) heel goed en betaalbaar.”

Diana Woei
Meteoroloog

“Wintersport vind ik de ideale vakantie. Je bent lekker buiten de hele dag bezig. Ook is het een leuke manier om met een groep de vakantie door te brengen. Het geeft mij een voldaan gevoel. Mijn favoriete ski-oord is tot nu toe Verbier. Het is een veelzijdig gebied met mooie lange afdalingen en het is redelijk sneeuwzeker. Toch heb ik ook goede en leuke ervaringen in Portes du Soleil, en het gebied van St. Moritz. Ik ben nog nooit naar Zermatt geweest, maar van horen zeggen is dat het ultieme skigebied van Europa. Dat gebied staat nog op mijn bucketlist en mogelijk verander ik dan van mening. Wintersport vind ik echt fantastisch!”

 

STAP II: CREËER CONTENT SAMEN MET DE WEEREXPERT

De ultieme wintersport inpaklijst

 

Zijn jouw producten een must-have voor de wintersporter? Zorg samen met Weerplaza dat de wintersporter weet wat meegenomen moet worden op vakantie!

 

Top 10 bestemmingen

 

Zorg dat jouw merk onderdeel is van de blogs die gaan over de beste wintersportbestemmingen of de beste hotels in de omgeving. Staat jouw brand tussen de wintersport top10 op Weerplaza?

 

Winterzon bescherming

 

Bij sporten in de winterzon is het belangrijk je huid goed te beschermen. Informeer de consument over de gevaren en help ze bij huidbescherming.

 

STAP III: ACTIVATIE

Jaag de content aan via een Homepage Take Over, social media en een van de nieuwsbrieven van Weerplaza.

 

Ben je voor jouw merk op zoek naar een effectieve content samenwerking? Bekijk dan deze Special ter inspiratie en neem gerust contact met ons op voor een brainstorm of custom made contentvoorstel.