Wil jij met jouw merk rondom het BBQ moment aanwezig zijn dit jaar? Van Vega(n) BBQ tot BBQ tips voor in het park, onze influencers weten hoe ze het merk het beste naar voren kunnen brengen en realiseren ook nog eens bereik en engagement onder de doelgroep. Welke influencers kies jij?

Our Heroes

Content thema’s

Welke behoefte wil jij vervullen als merk en hoe doe je dat met content? Influencers weten hoe zij hun trouwe achterban inspireren en activeren. Zij zorgen voor hét perfecte thema binnen het juiste umfeld voor jouw merk.

Uitgelicht

Datumprikker

Bereik de BBQ-er op de meest relevante manier mogelijk, namelijk tijdens het plannen van een BBQ! Er zijn verschillende display & native uitingen mogelijk

Weer targeting

Alleen jouw ad laten zien bij BBQ weer? Weer targeting is mogelijk op ons gehele netwerk! Ook heeft Weerplaza een special BBQ weer kaart!

ShareDnD

Door middel van een BBQ Inspiratie Box geeft ShareDnD (Drink n Dine) hobbychefs de kans om een BBQ te organiseren voor buren, vreemden, vrienden of familie in hun eigen tuin of straat. In samenwerking met partners zorgen zij ervoor dat de box gevuld wordt met recepten en producten. Doordat de hobbychefs het menu promoten bereik je meer dan 5.000 foodies door jouw product aan deze box toe te voegen!

Pakketten

Pakket €25.000

Content views: 600.000

Display BBQ segment en weertargeting: 1.062.500

Pakket €17.500

Content views: 340.000

Display BBQ segment en weertargeting: 625.000

Pakket € 10.000

Content views: 170.000

Display BBQ segment en weertargeting: 437.500

Vrijblijvend een voorstel ontvangen of wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact op met jouw account manager of via:

sales@semilo.nl

020 520 6100