We hebben een nieuwe website in ons netwerk met aantrekkelijke advertentiemogelijkheden. Bekijk hier de verschillende uitingen op Formule1nieuws

Formule1nieuws brengt dagelijks het laatste Formule1 nieuws voor en door de fans. Op deze website wordt onder andere het klassement bijgehouden, kan worden gestemd op welke auto op dit moment het beste is en is er een gehele community met Formule1nieuws fans. Dit zijn voor een groot deel mannen van 45 tot 54 jaar. Dit is een interessante doelgroep voor bijvoorbeeld automerken, elektronica, mannelijke verzorgingsproducten etcetera.

Mogelijkheden

nVision Basic

Deze native ad past zich aan aan de look & feel van de website. Je kunt hieronder op het voorbeeld klikken voor een groter beeld. De ad van Renault is een goede match met Formule1nieuws.

Klik op de visuals voor een grotere versie!

Floating banner

Een van onze nieuwste banners: de floating ad. Als je naar beneden scrollt blijft deze uiting onderaan ‘floaten’ waardoor deze een viewability van 100% heeft.

IAB formaten

Ook de standaard IAB formaten draaien op Formule1nieuws. Deze uiting valt goed op en is ook erg mooi op mobiel.

Interesse in adverteren op formule1nieuws of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via sales@semilo.nl of bel 020 – 520 61 00.