Cases

Kom in zomerse sferen met deze zonnige Zespri receptvideo’s!

Onlangs hebben wij in samenwerking met Universal Media voor Zespri prachtige video’s geschoten van recepten met Zespri kiwi’s. De ijslolly’s en de bietensmoothie zien er heerlijk uit in deze kleurrijke shots. Kom helemaal in de zomerse sferen door de video’s hieronder te bekijken! Geniet!

Ijslolly’s van kiwi, kokosmelk en blauwe bessen

Ingrediënten:

 • 8 stuks Zespri gold kiwi
 • 125 gram Blauwe bessen
 • 400 ml Kokosmelk
 • 40 gram Suiker

Bereidingswijze:

 1. Schil de kiwi’s en snijd ze in stukjes. Voeg de stukjes aan de blender toe, blend tot een gladdepuree en bewaar in een maatbeker met tuitje.
 2. Verwarm de blauwe bessen samen met 2 eetlepels water in een steelpan, kook 5 minuten en laat de bessen afkoelen. Voeg de blauwe bessen aan de blender toe en blend ze tot een gladde puree. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
 3. Meng ondertussen de kokosmelk met de suiker en roer goed. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
 4. Vul de ijsvormpjes voor eenderde met de kiwi-puree en plaats de vormpjes 20 minuten schuin in de vriezer voor een zigzag effect.
 5. Volg met eenderde deel kokosmelk en plaats de ijsjes 20 minuten, in omgekeerde richting, schuin in de vriezer.
 6. Verdeel tot slot de blauwe bessenpuree over de ijsvormpjes en plaats de ijsjes minimaal 4 uur in de vriezer tot deze volledig bevroren zijn.

Kiwi & bieten smoothie

Ingrediënten:

 • 4 stuks Rode bieten (voorgekookt)
 • 6 stuks Zespri green kiwi
 • 2 stuks Bevroren banaan
 • 700 ml Amandelmelk
 • 2 eetlepels Honing
 • 1 eetlepel Citroensap
 • 2 takjes Munt

Bereidingswijze:

 1. Snijd 2 kiwi’s in dunne plakken en houd deze apart. Schil de overige 4 en snijd ze samen met de rode bieten in stukjes. Voeg de stukjes kiwi, de rode bieten, de bevroren banaan, het citroensap, de amandelmelk en de honing in de blender. Blend tot een egaal mengsel.
 2. Verdeel de plakjes kiwi over 4 glazen en druk de plakjes tegen de zijkant van het glas. Vul de glazen met de smoothie en garneer met een paar blaadjes munt.

Adverteerder : Zespri
Mediabureau : Universal Media
Doelstelling : Frequentie kiwi’s eten vergroten
Doelgroep : Vrouwen 25 – 54 jaar
Periode : Mei t/m september 2017
Media inzet : Video’s op receptenwebsites, travel, woman en lifestyle websites

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Koken met Valess

Valess heeft een nieuw product in haar assortiment: Valess Filetstukjes. De Filetstukjes zijn in en grote diversiteit aan gerechten te gebruiken en zijn een aanvulling op het assortiment van schnitzel en gevulde filets.

meer..

DREAM

DREAM produceert een reeks verfrissende gezonde melkalternatieven, verrijkt met calcium en vitamine D2 en B12. Deze producten zijn niet alleen heerlijk om te drinken of toe te voegen aan ontbijgranen/ muesli

meer..

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP