Cases

Instafamous met Bluesmart

Iedereen die regelmatig reist zal het herkennen: lange rijen voor de check-in, bagagemedewerkers die met je koffer omgaan alsof het het NK toiletpot werpen is en op het laatste moment de overige kilo’s verplaatsen naar je handbagage. Allemaal redenen om lichter maar voornamelijk slimmer te reizen. Meet Bluesmart!

De innovatieve koffers van crowdfunding-hit Bluesmart zijn op allerlei manier slim. Van de ingebouwde GPS-tracker en een accu voor het laden van al je apparaten tot het met de app wegen van de koffer, Bluesmart biedt je als reiziger alle gemakken.

Zo kun je nooit meer vergeten je koffer op slot te doen, dat kun je namelijk met de beschikbare app doen.

Bluesmart vroeg ons om te helpen bij het promoten van de nieuwe range slimme koffers. We vonden onder andere in influencer en Insta-pilot Eva een geschikte promotor van deze koffer.

Eva creëerde een Instagram story waarin ze de verschillende gemakken van Bluesmart duidelijk in beeld bracht. Ook maakte ze gebruik van de optie om volgers rechtstreeks naar de webshop van Bluesmart te leiden via de swipe-up optie in haar story.

Naast de story heeft ze ook een reguliere Instagram post geplaatst. Bluesmart kreeg op deze manier naast de grote impact van de story ook blijvend aandacht op het Instagram account van Eva.

Zowel de story als de Instagram post hebben uitstekend gewerkt in termen van interactie en engagement ratios. Met een snel groeiend Instagram-bereik is Eva een van de meest bekende en populaire Insta-pilots van Nederland. Naast Eva hebben wij ook Dutch Pilot Girl Michelle in ons influencer portfolio

Wil je een Instagram campagne voeren met influencers uit ons netwerk? Neem dan contact met ons op!

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP