Cases

De Miele Kookchallenge

Ingrediënten voor een goede campagne: 1 bekende chefkok, 6 foodbloggers en 1 KOOKCHALLENGE

Miele, voor alles waar je echt om geeft. Als je van koken houdt, houd je vast en zeker ook van de inbouwapparaten van Miele. Miele wil graag de consument hiermee kennis laten maken en daar helpt Semilo ze graag bij.

24Kitchen chef Roberta Pagnier daagt zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

UITDAGING

Miele stond voor de uitdaging om de consument op een inspirerende manier kennis te laten maken met de inbouwapparaten. Ze willen graag een beleving hangen aan het product om de USP’s van elk afzonderlijk apparaat goed naar voren te laten komen.

ADVIES

In samenwerking met mediabureau Intiative bedachten we de MIELE KOOKCHALLENGE. We zijn op zoek gegaan naar een gezicht voor deze campagne en vonden 24Kitchenchef Roberta Pagnier perfect hiervoor. Samen met 6 bloggers maakt Roberta een recept met een Miele inbouwapparaat.

Denk hierbij aan een combi stoomoven, stoomoven of inductieplaat met tempcontrol. Door een blogger samen met Roberta een maaltijd te laten bereiden met een product komen de USP’s van dat product goed naar voren. Zo wordt duidelijk dat het makkelijk en snel werkt om met een Miele apparaat te koken. Daarnaast wordt er inspiratie voor recepten opgedaan.

De bloggers die mee hebben gedaan aan deze challenge zijn Fit Beauty, Keukenliefde, Mind Your Feed, Betty’s Kitchen, Focus on Foodies en Foodness. Zie hieronder de filmpjes van de eerste 3 kandidaten van de Miele Kookchallenge en houd de actiepagina op de Miele website in de gaten voor de andere 3 kandidaten. De filmpjes zijn geproduceerd in samenwerking met BRUUT Amsterdam.

Keukenliefde

Fitbeauty

Mind Your Feed

Blogposts

Uiteraard is er door de bloggers ook een blog geschreven over deze dag en het recept. Deze blogposts zijn gepromoot  op verschillende websites binnen ons netwerk.

De kracht van ons netwerk is dat wij de combinatie kunnen maken van de creativiteit, autoriteit en kennis van de bloggers in combinatie met het grootste food netwerk van Nederland.

Ingrediënten voor een goede campagne: 1 bekende chefkok, 6 foodbloggers en 1 KOOKCHALLENGE

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Hydrangea World x Cotton & Cream

Bloemen zijn een must have om je huis op te fleuren. En zo denkt Hydrangea World er ook over. Hydrangea World wil met deze campagne laten zien hoeveel variatie er is betreft de verschillende soort bloemen en hoe je kan inspelen op elk interieur. Wij zijn de uitdaging aangegaan om de Hortensia meer onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

meer..

DREAM

DREAM produceert een reeks verfrissende gezonde melkalternatieven, verrijkt met calcium en vitamine D2 en B12. Deze producten zijn niet alleen heerlijk om te drinken of toe te voegen aan ontbijgranen/ muesli

meer..

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP