Cases

Reddy Buitenmarkt app

De zonnebloemolie van Reddy komt het best tot zijn recht bij verse en lokale producten. Om dat te benadrukken heeft Reddy een app ontwikkeld waarbij je kan zien bij welke boer je in de buurt verse producten kunt kopen. Aan ons de uitdaging dat zoveel mogelijk mensen de app gingen downloaden en gebruiken.

De app die consumenten en boeren samenbrengt hebben we aangejaagd op verschillende titels uit ons netwerk. Uiteraard alleen mobiele titels zodat de consument direct de app kon downloaden en gebruiken. De Buitenmarkt app hebben we op verschillende apps gepromoot, onder andere op de titels uit ons Eten&Drinken channel. Gedurende de campagne hebben we alles mee gemeten, waardoor we campagne konden optimaliseren op performance, clicks naar de banner tot en met de downloads in de Appstore.

Resultaat

Tijdens de campagne hebben de downloads een enorme vlucht genomen. De app kwam zelfs op nummer twee te staan bij de categorie Eten&Drinken in de iTunes app store. We hebben de kpi’s (aantal downloads) hiermee ruim hebben behaald.

In het kort

Adverteerder: Vandemoortele Foodservice
Mediabureau: Mediacom
Doelstelling: Awareness en app downloads genereren
Doelgroep: Boodschapper (20-49 jaar)
Periode: November-december 2014
Media inzet: Verschillende apps

Wil je meer informatie of ben je benieuwd hoe we jou merk, product en/of app onder de aandacht kunnen brengen? Neem dan gerust contact op.

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

De Miele Kookchallenge

Miele vroeg Semilo om de inbouwapparatuur onder de aandacht te brengen. Samen met 24Kitchen chef Roberta Pagnier dagen we zes bekende foodbloggers uit voor de MIELE KOOKCHALLENGE. Elke foodblogger wordt gekoppeld aan een Miele-keukenapparaat waar ze een gerecht mee moeten maken.

meer..

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP